Jeszcze o 18 miałem z skrzyni kresu 10 staków kox - teraz został jeden. Co jest tego przyczyną? Bug? Kradzież?
to nie jest kwestia wiary sprzedałem mój dom graczowi Paulisiaa za 15 staków koxów i ona to potwierdzi. To co wyparowały? Nie wiem czy jako administrator masz możliwość po prostu sprawdzić czy nikt nie gmerał przy tym jakimś haxem czy nie jesteśw stanie tego w żaden sposób sprawdzić?
Koxy zostały prawdopodobnie usunięte przez członka administracji, ponieważ jest to nieprzyzwoita ilość. Tylko przez kogo to nie wiem. Niech się wypowie ten co usunął koxy.
Potwierdzenia nie mamy. SS filmik nic. Świadkowie są praktycznie nie brani pod uwagę bo kazdy moze powiedzieć co chce. Rownie dobrze mozesz teraz kłamać a koxy są z gm. Nie mówię ze tak jest.
Czyli sugerujesz że od dziś mam nagrywać za każdym razem jak gram tak? To chore ... Ktoś okrada admin może sprawdzić jednym klikiem kto to zrobił to niech to zrobi...
Nie jak grasz lecz rozmowy dotyczące kupowania. Ja zawsze robię ss jeśli cos kupuje lub sprzedaje wtedy mam dowód oszustwa jeśli do takowego dojdzie.
Jeżeli przyjmujesz tak ogromne ilości koxów to powinieneś to zgłosić, że dana osoba daje nieprzyzwoite ilości cennych przedmiotów.
Istnieje uzasadnione podejrzenie, iż itemy te pochodziły z nielegalnego źródła. Gdy można było wynieść gm z creative, ktoś rozdawał itemy w bardzo dużych ilościach.