MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Do wszystkich- pat277

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika pat277, 12 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Witam. Wchodząc ostatnio na serwer wiele osób się zdziwiło się. Chciałem poruszyć 2 sprawy w tym wątku. Tak, można powiedzieć, że wracam na dłuższy czas. Nie planuje odchodzić ani nic. Druga sprawa, nieco gorsza, to sytuacja z Yumi, Jumajem Yumiskiem, jak to woli. Wiele osób po usłyszeniu bzdur, które mówi Weronika (Yumi) znienawidziło mnie. Chciałem tutaj wszystko sprostować. Nie mam pojęcia co ona mówiła (Jeśli ktoś wie, proszę o kontakt poprzez Prywatną Wiadomość). Chciałem tylko napisać, że jeśli chodzi o rzekome rozsyłanie adresu i policję (tylko tyle wiem) Kto wierzy niech wierzy, ale ja tylko powiem, że nie mam z tym nic wspólnego. Podczas całej tej sytuacji byłem na wakacjach w Chorwacji, przez co miałem uniemożliwiony dostęp do internetu przez pewien czas. Także chciałem wyjaśnić wszystko jeśli chodzi o moje zła, które zostały zmyślone. Wszelkie pytania itp. sprawy proszę pisać poniżej.
    Mam nadzieje, że niektóre osoby, które się ode mnie odwróciły przez zamieszanie, i bzdury od Jumi przejrzą na oczy. Chciałem jeszcze podkreślić, że skoro Jumi dostała degrada, oznacza że nie jest godna zaufania, i kto uwierzył niech weźmie to pod uwagę. Dziękuje za przeczytanie.
    Pozdrawiam pat277
    W tworzeniu tytułu pomogła Gabi48

Reklama
  2. Moderation

Moderation Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Chciałbym ci pat tylko przypomnieć, że ty też dostałeś degrada :D

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    To też dłuższa historia, ale jak chcesz mogę Ci ją skrócić na ts jak będzie nowa edycja TeamSpeak3 CraftApple.

4. MsKornel

MsKornel Gość

Hej pat! ^^
    Coś trudno mi uwierzyć, że ta cała akcja była fikcyjna. Po co miałaby kłamać? Czy to jej się w ogóle opłacało? Bo wątpię żeby pan A24 miał coś do ciebie :)

5. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Chyba ty najlepiej powinieneś wiedzieć, dlaczego. Pomyśl jak wyglądają moje relacje z Jumi.
    I takie pytanie. Co do tej całej sprawy ma Pan A****24?
    Celu jej działania nie znam.

6. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie jestem wtajemniczona, nie znam szczegółów, ale wierzę, że to nie sprawka pata.
    Czyżby został wrobiony?

7. MsKornel

MsKornel Gość

A myślisz, że przez kogo zaczęła mieć "pozytywne" patrzenie na craftapple? ;-;

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę