Imię:Mikołaj Dokładny nick w grze:__diablo__ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Około 2 godziny dziennie Data urodzenia:2003 1 21 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersjakoło 6 lat temu i chyba wersja 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapplekoło rok temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie nie byłem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:tak pełniłem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Raczej nic bo to jest bardziej ogranięty serwer Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:kick mute fly cc tempban. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Bo myślę że pomogę serwerowi W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw się dowiem co się dokładnie stało i zaproszę tych graczy na ts3 i wynowajcie ukarze dobrą dla niego karą czyli gdzieś 1 godzina banu Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak posiadam i myślę że to nawet duże Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam 13 lat jestem chłopcem z czarnymi włosami, jestem silnie umienśniony bo chodzę na judo.Ważę 50 kilogramów.Spędzam dużo czasu przed telefonem oglądając filmiki na youtubie. Określ swoją dyspozycyjność:Można mi zaufać staram być na czas można na mnie liczyć. Umotywowanie podania:Myślę że moje podanie się przyjmie bo bardzo się starałem by się dostać myślę że administracja mnie widziała na serwerze bo się pokazywałem dużo [/color][/size]
Obowiązki i komendy pomocnika nieznane. Serwer, na którym grasz również nieznany. Nick nieznany. Podanie byle jakie. Na nie.
Doczytałam do komend więcej nie potrzebuje, doczytaj jakie komendy ma pomocnik. Odrzucone. Powodzenia za miesiąc.