Hello my friends, Hello my team! Z tej strony Haio, a właściwie 16-letnia (za niecały miesiąc 17-letnia) Aida pochodząca z woj. Wielkopolskiego, a aktualnie mieszkająca w woj. Podlaskim c: Z Ts3 CraftJabłka mam styczność od około trzech miesięcy, natomiast z Mc i forum od dziś. Mam nadzieję, że zostanę przyjęta na tym Mc i forum tak miło jak na Ts3. Mam też nadzieję, że moja przygoda z CraftApple nie zakończy się ani szybko, ani w złowrogich emocjach. Jeśli ktoś chciałby się czegoś o mnie dowiedzieć to zapraszam do zadawania pytań, albo po prostu do rozmowy c: @Edit: Żyłam w przekonaniu, że mamy Sierpień, przez co walnęłam fejla z datą własnych urodzin...
Hey, cześć, witaj. Jak znalazłaś się na ts/serwerze ? Fajnie że tu trafiłaś Życzę ci miłej przygody z serwerem Ps: Też mieszkam w województwie Podlaskim. (Może kiedy się spotkamy )
Heloł mati1x1. Znalazłam się tutaj dzięki jednej osobie. Nicku podawać nie będę, gdyż mogło by mi to w jakiś sposób zaszkodzić... Powiem jedynie, że nie utrzymuję już kontaktów z tą osobą, a część Administracji zna całą sytuację i jej przebieg.
Witaj Haio Myślę, że spodoba Ci się gra u nas i pozostaniesz na długo Chyba zacznę częściej na ts'a wchodzić.
Witaj na CraftApple Polecam Ci przeczytać i zaznajomić się z Regulaminem naszego serwera. W razie jakichkolwiek pytań, służę pomocą.
Pytanqa Jak masz na imię? Ile mierzysz centymetrów? Ulubiony kolor? Ulubione zwierzę? Miasto czy wieś? Najdziwniejsza przygoda w życiu? Czego się boisz? Co jest najśmieszniejsze według Ciebie? Ulubiony sklep? Na czym umiesz jeździć? Masz zwierzę? Ulubione jedzenie? Lubisz warzywa? Byłeś/aś w Anglii? Ulubiony Keep Calm? Lubisz reklamy? Ulubiony film? Ulubiona bajka? Ulubiona piosenka? Ulubiona kreskówka? Lubisz sport? Umiesz powiedzieć "Konstantynopolitańczykowianeczka? Powodzenia xd
@SnowSGirlFun Jak masz na imię? Aida Ile mierzysz centymetrów? Dokładnie 173. Ulubiony kolor? Pastelowa zieleń. Ulubione zwierzę? Kot. Miasto czy wieś? Miasto. Najdziwniejsza przygoda w życiu? Jakoś we Wrześniu bieżącego roku szłam do szkoły i jak zawszę mijałam małą, różową chatkę z cudnym ogródkiem. Tego samego dnia wracając ze szkoły tą samą drogą zauważyłam, że chatka jak i cały ogródek zostały zrównane z ziemią... I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że kolejnego dnia chatka i ogródek stały na swoim miejscu nienaruszone Czego się boisz? Hym... ciemności, samochodów i innych pojazdów tego typu, autostrad i dróg szybkiego ruchu. Co jest najśmieszniejsze według Ciebie? Te "tumber gerls" xD Ulubiony sklep? Cropp. Na czym umiesz jeździć? Na snowboardzie, deskorolce, rolkach i wrotkach. Masz zwierzę? Mam kota. Ulubione jedzenie? Aktualnie wegańskie risotto z szparagami <3 Lubisz warzywa? Tylko pieczone i gotowane na parze. Byłeś/aś w Anglii? Nie raz. Ulubiony Keep Calm? A cóż to jest? xD Lubisz reklamy? Nie. Ulubiony film? "Paper Towns" Ulubiona bajka? Teraz bajek nie oglądam, ale mając tak z 7-8 lat uwielbiałam Reksia Ulubiona piosenka? "Melanie Martinez - Mad Hatter" Ulubiona kreskówka? Jeśli anime zaliczamy do kreskówek to... Dead Note ^^ Lubisz sport? Zależy jaki. Umiesz powiedzieć "Konstantynopolitańczykowianeczka? Od trzech lat to ja nic powiedzieć nie umiem.