1.Nick z gry: VeterN 2.Data otrzymania bana: 12:07:2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Cheaty PvP oraz multikonta 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bardzo prosiłbym o unbana, ponieważ wydałem na to konto około 180 zł i ciężko jest sie z tym od tak rozstac a poza tym wciagneła mnie ta gra i bardzo lubię spędzać przy niej czas. Jeżeli jest to możliwe bardzo ale to bardzo prosze o UB i objecuje ,że cheaty ani żadne multiki się nie powtórzą. Pozdrawiam. [hr] Cheat był jednorazowy nwm czm wgl go wgrałem a multiki z nerwów po banie na koncie VeterN
RE: Prośba o UNBANA Jasnee a jak my ci pisali żebyś to wyłączył to się śmiałeś, miałeś to gdzieś. A teraz masz za swoje, teraz cie naszło na skruchę mogłeś o tym wcześniej pomyśleć, jestem przeciw UB.
RE: Prośba o UNBANA Śmiać moge sie z czego chce i gdzie chce. To jest całkiem inna sprawa . A moja prośba jest skierowana do administracji a nie ciebie bo też cheatowałeś za co nie dawno dostałes bana Pozdrawiam [hr] I prosze daj screena na forum ze pisaliscie mi o wyłączeniu, bo nic takiego sobie nie przypominam
RE: Prośba o UNBANA Nie wykręcaj się tym, że ja miałem bana, bo twój ban a mój to jest całkiem inna sprawa, jeśli czegoś nie wiesz to się nie wypowiadaj na dany temat. Oj, krótka ta twoja pamięć, mi wystarczyło zobaczyć te tabliczki w twoim domu na, których z wyzywałeś Iron_Man`a żeby cie poznać, więc mi tu nie kłam Sirro. To tyle z mojej strony, zdania nie zmieniam, myślę, że nie ma co tu pisać bo ino posty nabijamy poczekaj na wypowiedź osoby, która cie zbanowała.
RE: Prośba o UNBANA To jes moja sprawa cb to nie powinno interesowac Moim zdaniem x-ray a jest gorszy
Niestety, gdyby to był pojedynczy Ban to możliwe, iż dostałbyś UnBana. Ale w Twoim wypadku to są bany na czterech kontach za przeróżne rzeczy. Wróć do nas w NowejEdycji Survival'u, wtedy pogadamy o odbanowaniu. Ban pozostaje.