Dzień Dobry!Jak w tytule. Niedawno minęło trochę ponad 2 lata odkąd jestem na forum (na serwerze chyba byłem nieco wcześniej) W związku z tym, chciałbym podziękować WSZYSTKIM, tak absolutnie W.S.Z.Y.S.T.K.I.M za wspólna grę, ciepłe przyjęcie do społeczności CraftApple. Jeśli pamiętacie, to możecie pisać jakieś miłe wspomnienia ze mną. Dziś przekazuję szczególne podziękowania dla: __Anastasiaa__/Aikoo - Za ciepłe przyjęcie na stanowisku CzatModerator'a. XInfiniterX - Za zaufanie przy akceptacji podania na rangę CzatModerator'a (niestety, nie udało się) i późniejsze awansowanie na rangę Moderatora. adsone/xXSoniaXx - Za zaufanie przy akceptacji podania na rangę Pomocnika TeamSpeak3 (niestety, nie udało się), wspólne rozmowy na TeamSpeak3 CraftApple. indianajones1899, Kruku, Yumi, BUBU_EUROPE/Skiven, Marcinek7, Belfegor/Abaddon, MsKornel, Albercik24 - Za wspólne miłe rozmowy na komunikatorze głosowym TeamSpeak3 CraftApple (mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się usłyszymy własnie tam). ThreeEyedMaster - Również za wspólne rozmowy na ts3, ale także za niecodzienne poczucie humoru. MrAstar - Za wsparcie w trudnych momentach podczas bycia Pomocnikiem (To nie jest takie łatwe momentami). Pearl - Za nasze rozmowy, wspólną pomoc. zNormal, WildBitc- Za okazywaną pomoc, oraz rozmowy na TeamSpeak3. GirlGamersPL - Za pomoc przy budowaniu na Creative :O. LadyGirl - Za pomoc ogólna (może czasami jakaś drobna kłótnia). Phantom_Screw, Blavck/reconnect - Pomoc przy odnalezieniu się na stanowisku Moderator'a. ZiomekRPK - Pomoc PVP. Rectuz - Pomoc przy instalacji modów. lucklucky10 - Rozmowy jak i na GG tak i na MC. wioletta - Pomoc, i wspólne łapanie cheatrów ^^. LikeThatBoss - Pomoc na Ts3. Waldemar, Bobikowski - Pomoc w budowie. Gabi48 - Zachęcanie do powrotu, przyjęcie z ciepłymi rękoma po powrocie. Diarect- Długo się nie znamy, ale wydajesz się być spoko. Jeśli o kimś zapomniałem, to przepraszam, można się zgłosić do mnie na PW. Jeżeli komuś się chciało przeczytać całe to gratulację. Mam nadzieję, że spędzę tutaj kolejne 2 lata. Wszystkim dziękuje za atmosferę jaką stworzyliście. Piszcie na dole swoje wspomnienia ze mną. Jeszcze raz wszystkim dziękuje Pozdrawiam pat277! Do zobaczenia na serwerze!
Miło, że stworzyłeś taki wątek Również mam nadzieję, że spędzisz tu jeszcze dwa lata. Jeżeli chodzi o wspomnienia, to nie przychodzi mi nic do głowy. Każda chwila była fajna.
No nie każda chwila była super, ale wierze, że kolejne będą znacznie bardziej pozytywne. Przyjdź w pokoju, a będziemy żyli w pokoju z tobą. W sumie to byłeś dość charakterystyczną osobą na serwerze. Przyda nam się taki ktoś kto trochę wyróżnia się z tłumu. Przy twoim odejściu, jak i po nim, miałem do ciebie niezbyt dobre nastawienie. Trochę namieszałeś w przeszłości, ale nie na tyle by nie otrzymać ode mnie (mówię za siebie) czystego konta. Sprawuj się dobrze a odzyskamy kontakt :] #LastChance
Jeż tu jestem prawie 3 lata trudno uwierzyć, że tak szybko zleciało . Jako jeden z najlepszych momentów które pamiętam, to śpiewanie "Pat i kot kot, i Pat" i gdy Borys się trochę zdenerwował xD
Super, że już tak długo tu jesteś. Ja też mam nadzieję, że zostaniesz tutaj kolejny dwa lata, a może nawet i dłużej. Miłej gry