MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Prośba o unban

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika aLjEn, 17 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aLjEn

aLjEn Użytkownik

Docenione treści:
    0
    :'(
    1.Nick z gry: aLjEn
    2.Data otrzymania bana: 2016.07.17
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: kopałem surowce i dostałem bana za xreya
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ nigdy nie używałem takich cheatów dopiero co go wgrałem z myślą o grze na singlu i chciałem go tylko sprawdzić czy działa. Nie miałem zamiaru używać go na tym serwerze ponieważ wiem że to psuje całą zabawę nie tylko mi ale innym graczom. Proszę o unbana i obiecuję że usunę tego cheata na dobre oraz przepraszam za zaistniałą sytuację. :\

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    1. Zły prefix
    2. Trzeba było go testować gdzieś indziej, skoro się zarejestrowałeś, wiedziałeś, że za niego jest ban, bez względu na to czy o testy, czy nie.
    3. Skoro go "testowałeś" to dlaczego byłeś w kopalni i kopałeś diamenty? Wystarczyło tylko nacisnąć ten przycisk na spawn, wtedy zauważysz czy działa, czy nie.
    Jestem przeciwko Unbanowi.

3. aLjEn

aLjEn Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak zgadzam się z tym że mogłem go na Spawnie przetestować lub nawet na singlu mój błąd.
    Zarejestrowałem się dopiero teraz właśnie po to aby się odwołać do bana bo naprawdę nie miałem zamiaru grać na xrayu na tym serwerze. Jestem nowym graczem i gram na tym serwerze dopiero od kilku dni razem ze swoją dziewczyną i naprawdę fajnie mi się gra dlatego pofatygowałem się o to aby się tu zarejestrować i poprosić o unbana inaczej miałbym to gdzieś i znalazłbym sobie inny serwer.
    PS. co to znaczy zły prefix?

4. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Prefix - tytuł wątku.
    Powinien być zgodny ze wzorem.

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Heh,
    Gdyby tylko to co napisałeś było prawdą.

Niestety już wczoraj biegałeś na Xray'u. Gdy miałem Cie zbanować to akurat dopadła mnie kilkugodzinna awaria internetu. Dosłownie 5 sekund przed wciśnięciem ENTER.

Dziś gdy Cie zobaczyłem od razu mi się przypomniało, że to Ty. No i proszę nadal biegałeś za diamentami.

Ban pozostaje.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę