Imię: Paweł Dokładny nick w grze: fox12 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:2-3 godziny najczęściej Creative, SkyBlock a teraz też trochę Survival. Data urodzenia: 2005 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014 rok, wersja 1.8. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014 r. Na innym koncie Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłem taką funkcję. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic nie trzeba zmieniać . Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: /kick <nick gracza> Wyrzuca gracza z serwera. /mute <nick gracza> Wycisza gracza na dany czas. Obowiązki: -Pomagać moderatorom i wyższym rangom, gdy jest to potrzebne, w pilnowaniu czatu. -Zgłaszać wszystkie problem z serwerem Administratorowi/Vce Administratorowi. -Pomagać graczom gdy tylko tego potrzebują. -Uczestniczyć w życiu serwera i różnych dyskusjach na forum i nie tylko. -Być dyspozycyjnym dla wyższych rang, wykonywać czynności przez nie wskazane. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać, a na chacie czasami jest brak porządku, i myślę, że bym się przydał. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Uspokoję graczy kłócących się i zapytam co się stało. Wysłucham obydwu stron i zastosuje odpowiednie rozwiązanie. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam taką umiejętność. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Paweł, jestem bardzo pozytywnie nastawioną osobą i myślę że miłą. Uwielbiam elektronikę komputery, telefony i inne gadżety elektroniczne. Lubię grać w tenisa ziemnego i w piłkę ręczną.Interesuję się również nauką, bardzo lubię j.polski. Posiadam też małe zdolności plastyczne. Jestem uczestnikiem pocztu sztandarowego, do którego nauczyciele wybrali mnie pod koniec roku, więc dopiero zacznę tam coś robić. Określ swoją dyspozycyjność: Z rana godz.10-14 w godzinach wieczornych 20-22. Umotywowanie podania: Dziękuje wszystkim za uwagi a także „hejty”.
Podanie nie jest złe, starannie i przejrzyście napisane, ale też jest bardzo krótkie. Gdy wpadam na Creative, to prawie zawsze Ty też tam jesteś B) Niestety nie za często widzę, że pomagasz. Nie wywołujesz kłótni na czacie, oraz da się zauważyć, że z każdym potrafisz się dogadać Na forum masz sporo postów, i nadal jesteś aktywny . Na dzisiaj NEUTRAL
Dosyć długi czas gry w MC Długi staż na serwerze Niekarany Doświadczenie To są oczywiście plusiki. Co do podania... Dosyć krótkie, na temat. Niektóre punkty mógłbyś rozwinąć. Mam na myśli np. "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem". Mógłbyś dodać, jakie to rozwiązanie. Przyczepię się jeszcze do umotywowania, ponieważ ja wykorzystałabym to w inny sposób. Choć podanie wyszło kiepsko, to i tak będę na TAK. Jesteś bardzo miłą, uprzejmą i sympatyczną osobą, a to ważne cechy. Nie gram na skyblock'u i creativie, więc nie mam pojęcia, czy pomagasz, ale wierzę Ci na słowo. Za wytrwałość i starania- jeszcze raz TAK @ghostpand: dzięki <3
Jestem na Neutral Minusy • Niski wiek • Podanie krótkie • Rzadko widuję Cię na serwerze, a jak już jesteś to nie pomagasz • Komentowanie własnego podania (jest to nabijanie postów) Reszta jest w miarę ok. Neutral #Neutral #three_przepraszam_za_Neutral #mobile
Ja jestem w chwili obecnej na NEUTRAL, bliższy NIE. Dlaczego? Nie wiem, jak jest tam u ciebie na Creative z pomaganiem, ale na pewno jesteś spoko. Tylko, że to nie wystarcza. Moim zdaniem dałbym ci rangę, gdybyś: - Zaczął udzielać się na forum, - Napisał o wiele dłuższe podanie, bo te można zaliczyć nie do referatu, ale do krótkiej notatki. Życzę powodzenia i Pozdrawiam! :]
Mi się tam podoba jego podanie jest przejrzyste. Pomagasz czasami ludziom nie tylko gdy np:budują. Ale też gdy na przykład niewiedzą jak mieć działkę, albo jak mieć gamemode 1/0 itp. Jesteś nawet spoko nigdy (chyba) nie było na ciebie skargi. I nigdy nie zdałeś się w kłótnię. pozdrawiam cię :3 I życzę powodzenia . ghostpand <3 Gabi fajna sygnaturka xD
Niby urlop, ale w Szwajcarii mam aktualnie dostęp do wifi. Nie. Niski wiek, słaba interpunkcja. Umotywowanie podania wręcz żałosne. Typowe.
Może i na CraftApple gram niedawno, dopiero od paru miesięcy, to i tak spędzam tu bardzo dużo swojego czasu, najczęściej właśnie na creative, a jeżeli mam być szczera, to nigdy ciebie nie widziałam. Święta sama nie jestem, ale nie przekonałeś mnie, podanie za krótkie, a inne ,,błędy" wytyczyły już osoby powyżej. Na chwilę obecną NEUTRAL. Pozdrawiam!
Fox12. Radziłbym ci dokładnie przemyśleć nie to czy chcesz podjąć się tej funkcji, ale czy wgl się do niej nadajesz... Chodzi mi głównie o to, że po nadaniu ci rangi musisz wypełniać swoje obowiązki. W większości przypadków jest tak, że będąc pomocnikiem to nie ma się czasu na grę. Siedzisz wpatrzony w chat bo 5 osób na raz potrzbuje od ciebie pomocy. Ogarniesz 5 osób na raz? W dodatku na /msg? Druga sprawa to regulamin. Fakt, wypisałeś komendy pomocnika. Ale czy wiesz jak ich używać? I nie mówię tu o tzw. sytuacjach regulaminowych. Chodzi o zachowania "graczy" których nie ma opisanych od a do z w regulaminie. Będziesz potrafił za to kicknąć bez strachu o utratę rangi? Nie wiem czy pomyślałeś o tym że będąc pomocnikiem będziesz musiał nie raz nie dwa zrezygnować z gry i zająć się pomocą. Ja jestem na Nie...