MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Sugestywny

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Sugestywny, 19 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sugestywny

Sugestywny Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Marcin

Dokładny nick w grze: Sugestywny

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na serwerze skyblock, zwykle po 2h dziennie.

Tutaj może pojawić się zarzut, że nie widać mnie na trybie, jednak ja rzadko wypowiadam się na czacie, gdyż nie widzę powodu po co miałbym to robić w momencie gdy nie mam takiej potrzeby, jak również nic mądrego do napisania.

Data urodzenia: 23 stycznia 1998

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 25 lipiec 2010, wersja 1.0.11 w fazie alpha.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Kwiecień 2015

Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Tak, niestety zdarzyło mi się otrzymać karę na forum za pisanie wątków zaśmiecających określone działy.

Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłem różne funkcje, poczynając na Helper'ze, zaś kończąc na Administratorze.

Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Aktualnie uważam, że serwer funkcjonuje świetnie i nie potrzeba zmian.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Według przeczytanych informacji i obowiązków pomocnik powinien pomagać moderatorom w ogarnianiu chatu, zgłaszać usterki/bugi ViceAdminowi lub Adminowi, pomagać graczom w ich problemach, uczestniczyć w życiu serwera oraz być dyspozycyjnym. Pomocnik też ma dostęp do dwóch komend czyli /kick oraz /mute.

Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: A więc podstawą do tego chcenia, jest między innymi moje doświadczenie wobec gry i wobec ludzi. Pomocnik powinien być dostępny dla wszystkich osób, które jak wiadomo mają różne charaktery. Moje przewinienia dały mi do myślenia i jestem przekonany, że jestem w stanie zrozumieć sposób myślenia osoby łamiącej regulamin, a co za tym idzie, jestem w stanie w łagodny sposób załagodzić konflikt.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek postaram się ustalić od jakiej kwestii zaczął się dany konflikt i postaram się we współpracy ze stronami tego konfliktu znaleźć odpowiednie rozwiązanie, które będzie dla wszystkich korzystne. Jeśli to nie pomoże polecę graczom użycie komendy /ignore względem siebie. Gdy to także nie zadziała po prostu bez skrupułów wyrzucę graczy z serwera.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, posiadam taką umiejętność, jednakże uważam że większość rzeczy powinno się robić samemu z takiego powodu, iż wtedy można łatwiej się wielu rzeczy nauczyć, ale współpraca nie jest dla mnie niczym obcym, także myślę, że jestem w stanie współpracować, ale z pewnymi granicami.

Opisz swoją osobę: A więc mam na imię Marcin, aktualnie mam 18 lat. Jestem osobą która ciągle chce próbować nowych rzeczy i nie boi się wyzwań. Na czas obecny i przyszłościowy jestem mieszkańcem miasta w województwie dolnośląskim. Nie potrafię znieść chamstwa i wywyższania się nad inne osoby, a także ludzi którzy są nachalni lub irytujący i stwarzają wrażenie, że chcą mi w jakiś sposób zatruć funkcjonowanie w danym dniu. W życiu codziennym wyznaję zasadę: Jeśli ty jesteś dla mnie ok, to ja dla Ciebie też.

Umotywowanie podania: Wydaję mi się, że jestem osobą, której można zaufać, pracowitą i konsekwentną w działaniach. Zdaję sobię sprawę, że wiele rzeczy związanych z funkcją pomocnika można wykonywać i bez jakiegoś niebieskiego prefixu na czacie, jednakże chciałbym pomóc ekipie na czacie i spróbować swoich sił na takim serwerze jak CraftApple.

Reklama
  2. AshuIndra

AshuIndra Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak.
    Ciekawe podanie, widać, że się postarałeś.

3. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie napisane bezbłędnie- poprawne i przejrzyste; duży plusik.
    Doświadczenie, długi staż w MC, na serwerze- następne plusy.
    Doczepić się można do aktywności. Nie gram na skyblock'u, więc nie wiem, czy pomagasz i starasz się w miarę ogarniać chat. Prawda jest taka, że pomocnik powinien rzucać się w oczy na chacie globalnym. Wiadomo, nic na siłę. Bez sensu pisać o sprawach, w których nie ma się nic do powiedzenia. Jednym z obowiązków pomocnika jest uczestniczenie w życiu serwera. Chodzi też o aktywność na forum. W tym przypadku jej brak.
    Karalność pomijam. Zdarza się.

Jestem neutralna.
    Myślę, że musisz zwiększyć swoją aktywność :)

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Aktywność słabo.
    Aktywność na serwerze? Kto ty jesteś? Bo pierwszy raz cię widze. Nie wiemy jak się zachowujesz a skoro lubisz być "cichym" graczem to czemu rwiesz się do pomocnikowania gdzie twoim głównym zajęciem będzie pisanie na chat.

Podanie ok

Jestem na Nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę