No cześć, witajcie. Chcę wam zaprezentować mój pomysł - robię skiny do minecraft. Wystarczy, że pod postem skopiujecie wzór i dopiszecie do niego odpowiedzi: 1. Przeważający kolor na skinie (np. fiolet, pomarańcz) 2. Styl skina (np. mroczny, kolorowy) 3. Ogólne przedstawienie skina, ok. 2 zdań 4. Powiązanie z czyimś skinem lub z jakimś mobem, blokiem itp. (np. CharmingFlame, EnderDragon, bedrock, dirt) I to tyle ile chodzi o wzór Za zrobienie skina wezmę coś około 1 diaxa (przy bardziej wymagającym skinie - 2 diaxy) na survivalu Uprzedzam też, że wasza wizja skina, nie musi być taka sama jak moja, więc nie spodziewajcie się dokładnego skina w porównaniu z waszą wizją. Skiny przesyłam na PW Pozdrowionka ~adeluna7 @edit Małe zainteresowanie, więc płacić można różnymi rzeczami jak nie masz diaxów, np. Żelazem, itemami z potworów, drewnem itp. @ThreeEyedMaster Na razie nie mam projektów, które możnaby zaprezentować, ponieważ są kupą testów i błędów
Uwaga, uwaga. Oferta moja jest taka. Nie daję szczególnych wytycznych, bo i nie wiem, co by to miało być. Jedyne co mogę napisać, to to, że skin miałby być po prostu lepszy od mojego obecnego. Może nawiązywać jakoś do klimatów stalkerskich lub Portala (ale bez przesady). Do tego wszystkiego dorzucam coś takiego- zapłatą będzie 9 diamentoklocków, nie tak jak piszesz 2 diamenty. Idziesz na to?
Postaram się zrobić. Trudne zlecenie, ale może dam radę. Jeżeli mnie to przerośnie, to baardzo przepraszam
Chciałbym zobaczyć jakieś przykładowe. Nie zamówię produktu nie znając jego jakości... kwadratowamasakra.pl
flytosky - proszę, oto skin dla Charming: http://www.minecraftskins.com/search/skin/charmingflame/1/ To jest jeden skin. Może nie 100% mojego autorstwa, ponieważ miałam tylko wzór ninji.
1. Przeważający kolor na skinie: Czerwony 2. Styl skina: Taki męski 3. Ogólne przedstawienie skina, ok. 2 zdań: Skin z np.czerwoną bluzą i czarnymi spodniami + jakieś Adidasy 4. Powiązanie z czyimś skinem lub z jakimś mobem, blokiem itp. (np. CharmingFlame, EnderDragon, bedrock, dirt): hmmmm. Ogień ale to bardziej takie czerwone XD Dziękuje :3
1. Przeważający kolor na skinie : Zielony i czerwony (nie za bardzo oczojebny i nie za ciemny) 2. Styl skina : Taki artystyczny. Coś w stylu francuskim, jakiś szal, beret. 3. Ogólne przedstawienie skina, ok. 2 zdań Skin ma długiej bądź średniej długości włosy. Twarz ma mieć taką samą jak na moim obecnym skinie. Ma być w klimacie artystyczno-francuskim czyli nie obejdzie się bez szala (na którym najbardziej mi zależy) i może jakieś nakrycie głowy w postaci beretu. Proszę tylko żeby nie było nic w biało czarne paski xD 4. Powiązanie z czyimś skinem lub z jakimś mobem, blokiem itp. : Prosiłbym żeby na skinie była twarz mojego obecnego skina Mój skin : KLIK
No hej, zrobiłam już kilka skinów, macie je tutaj: http://www.minecraftskins.com/search/author/adeluna7/1/ Ale o jedną rzecz proszę, nie bierzcie tych skinów do gry, bo są zrobione dla poszczególnych osób. Ja tylko prezentuje moje prace
1.Krwawy 2.CreepyPasta 3.głowa: biały poszarpany kaptur, twarz czarna z czerwonymi oczami 2x1 i mroczny uśmiech. Body: biała bluza najlepiej zakrwawiona. prawa i lewa ręka: długie białe rękawy ręce czarne. Nogi: niech będą dżinsy i eleganckie buty. 4.powiązanie z Entity303 zdjęcia:https://www.google.pl/search?q=minecraft+entity+303&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=e1F5V8TcI-iv8weOhqWgCQ
Byłam nieobecna, już biorę się za skin @edit Skina jednak zacznę jutro, będzie gotowy następnego dnia
Skina zamawiać nie będę, ale muszę pochwalić za takie skiny. Może kiedyś... W każdym razie życzę powodzenia!
1. Fioletowy i czarny 2. Trochę mroczny, ale bez przesady xd 3. Postać ubrana w białą bluzę, włosy czarne i długie, prawe oko zielone, a drugie całe białe, dżinsy i czarne buty. Postać oczywiście to dziewczyna xd Skóra biała 4. Jeff the Killer creepypasta Będę na sv jutro, w poniedziałek lub we wtorek Polecam stronę minershoes, fajnie się tam robu skiny ~SnowS