MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skaga] Ros & MakkimPro

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Rotmiszcz, 20 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    1. Rotmiszcz
    2. Ros,MakkimPro
    3. Survival
    4. 20.07.2016 około godziny 13:00
    5. Ros - Stosowanie cheatów oraz wykorzystywanie ich jako przewagę podczas walki z innymi graczami
    MakkimPro - Pomocnik Rosa, brał udział w walkach po stronie Cheatera, Wielokrotnie na chacie pisałem upomnienie, że wszystko jest nagrywane, Wysmiewał i wracał po chwili do walki u boku Rosa
    6. [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=voMI3ewuoPk&feature=youtu.be[/video]

Reklama
  2. Ismena

Ismena Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Słyszałam o cheatach Rosa ale o MakimPro jeszcze nie... Z tylu kratek bić :eek: niemożliwe

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Zacznijmy od tego, że skarga jest napisana odrobinę niezgodnie ze wzorem. (usunięte opisy punktów)

JA oprócz kręcenia się nie widzę tu nic dziwnego. Ładna obróbka, ale mam wrażenie, że bardziej skupiłeś się na wyśmiewaniu, że ktoś przed tobą ucieka niż na tym, że rzeczony Ros ma jakieś cheaty. W zasadzie nie pokazałeś nam tutaj nic więcej niż gonitwy za graczami, a i wtedy nie otrzymywałeś od nich obrażeń co już może wskazywać na brak kill aury/auto aim'a.

Może ktoś bardziej doświadczony dopatrzyłby się "czegoś" ale szczerze w to wątpię.

Poza tym nie można karać drugiego gracza (MakkimPro) za cheaty pvp skoro jedyne co zrobił to był w sojuszu z głównym oskarżonym (Ros'em). Ta zasada jest stosowana przy współpracy x-ray, ale czy przy współpracy w walce?... No nie wydaje mi się. Jedynym przypadkiem, w którym MakkimPro mógłby być ukarany za cokolwiek, było by zatajenie przez niego wiedzy o posiadanych przez rosa nielegalnych modyfikacjach.

4. AshuIndra

AshuIndra Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To z kręceniem się to jakiś bug serwera, prawie z każdym z kim się klepię (np. GanGusek, JohnRambo) kręcą się w kółko jak baletnica na tym filmiku. Ja miałem tak samo, u ladaviego na filmiku się kręciłem, a u mnie nie. Dziwna sprawa to jest.

Według tego punktu Modyfikacja BetterPVP jest zakazana (W dużym stopniu wpływa na PVP). Także sorry, ale jedyną osobą, która powinna dostać bana jesteś TY. :p

5. EdiRos

EdiRos Użytkownik

Docenione treści:
    2
    ismena nie bilem z tylu kratek co myśli, nie widzisz ze Rotmiszcz ma oddalony ekran?
    co do mojej skargi dodam ze miałem straszne lagi, a co do kręcenia sie to nie jest to bug serwera?
    dużo razy widziałem graczy co tak robią.

6. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Niestety regulamin nie jest w stanie oznajmić dokładnie, czy modyfikacje na silniku forge są uznawane śmiesznie jako "Cheat"

Z tego względu zakładałem kiedyś osobny temat na forum, gdzie administracja odpowiedziała mi, że nie karają za bettervpvp o ile minimapa nie ukazuje pozycji graczy

7. AshuIndra

AshuIndra Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Regulamin jednoznacznie mówi, że modyfikacje wspomagające grę są zakazane. Twój mod w bardzo znaczącym stopniu ułatwia PVP.

Wskaż link do owego tematu.

Na serwerach Minecraft Craftapple Network obowiązuje bezwzględny zakaz korzystania z modyfikacji wspomagających rozgrywkę (tzw. Cheaty) w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu.

@Edit:
    Przejrzałem twoje tematy i rzeczywiście pytałeś się oto Administrację lecz nikt nie napisał, że możesz ich używać, więc sam sobie to wmówiłeś. ;)

Reklama
  8. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Na nagraniu nie widać niczego co mogłoby wskazywać na posiadanie jakichkolwiek nielegalnych modyfikacji przez oskarżonych.
    Jeśli uważasz, że jest inaczej, prosiłbym Cię o wskazanie odpowiednich momentów wraz z odpowiednim uzasadnieniem.

#Praesumptio boni viri

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę