Imię: Jagoda Dokładny nick w grze: SnowSGirlFun Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam ok. 2 godziny dziennie najchętniej na serwerze Creative. Data urodzenia: Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpoczęłam grać w Minecraft w grudniu 2012 roku lecz wersji dokładnie nie pamiętam, coś pomiędzy 1.4-1.6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grać na CA w sierpniu 2015 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Owszem, pełniłam taką funkcję Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym dodać na serwerze Creative world edit Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend: /kick <nick> - wyrzuca gracza z serwera /mute <nick> <czas> - wycisza gracza na określony czas Obowiązkami Pomocnika jest: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać problemy itp. do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w problemach - Być dyspozycyjnym - Uczestniczyć na forum Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chcę zostać Pomocnikiem, ponieważ lubię pomagać innym oraz łatwo się dogaduję z innymi. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapoznam się z problemem i jeśli się da (jak mój pomysł się sprawdzi) wymyślę rozwiązanie. Jeżeli nie pomoże gracz, który ciągle robi awanturę dostanie /mute bądź /kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam tą umiejętność. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Lubię grać na pianinie, rysować oraz robić różne animacje, ostatnio to się nie udaje . Jestem miłą i grzeczną osobą. Nie lubię się wywyższać, to nie jest uprzejme. W przyszłości chcę zostać sławną pianistką. Określ swoją dyspozycyjność: Mogę przeznaczyć ponad godzinę mojego czasu na serwer oraz najczęściej jestem obecna w godzinach od 12:00 do 15:00. Umotywowanie podania: Mam nadzieję, że się dostanę do Ekipy oraz, że mi zaufacie. ~Wasza SnowS
Podanie jest dosyć przeciętne. Przejrzyste, nawet dobrze napisane, bez pewnych wyjątków. Mówię tu o punkcie "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem". Moim zdaniem to jeden z najważniejszych punktów podanie, ponieważ właśnie w nim tłumaczysz, dlaczego chciałabyś zostać pomocnikiem. Mnie jakoś mało przekonał. Można również się przyczepić do punktu "Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple". Będąc pomocnikiem nic nie zdziałasz. Tym bardziej, że o tym jest już napisane w Kamieniach milowych. Na plus jest Twój długi staż na CA i w MC. Niestety nic nie wiem o Twojej aktywności na serwerze. Na forum nie widzę Cię zbyt często; przynajmniej w ostatnim czasie. Jednak najbardziej zaskoczyło mnie to, że złożyłaś podanie zaraz po powrocie z Anglii i zaraz przed wyjazdem nad morze ( http://craftapple.pl/forum/thread-7593-post-51466.html#pid51466). Osoba rekrutująca powinna pracować w tym czasie najintensywniej i najbardziej rzucać się w oczy. Pomaganie przed złożeniem podania to dopiero początek Twojej ciężkiej pracy, kiedy być może zostaniesz pomocnikiem. Na dzień dzisiejszy- małe NIE
Na Tak: - Nie byłaś karana, - Ładne podanie. - Długo grasz. Na Nie: - Ctrl+V - Nie wiedziałem, że jest miesiąc 94. - Co się stanie gdy się jeszcze w to sama się wpakujesz ? OCENA: NA Mocne N I E.
Weźmy pod uwagę to. Wydaje mi się, że niepotrzebnie wciskasz rozbudowane zdania. Wystarczy krótkie ,,Nie". Chciałaś wykazać się dojrzałością? W każdym razie podanie przejrzyste, czytelne. Na tą chwilę masz ode mnie NEUTRAL, bliżej na NIE, aczkolwiek myślę, że w przyszłości możesz być dobrą kandydatką
Witam, Podanie ładne, przejrzyste,lecz nie tylko podanie się liczy, dobija mnie twoja aktywność na czacie za równo jak i na forum. Popraw to i będziesz odpowiednią osobą na tą posadzkę. Na dzień dzisiejszy NEUTRAL.