Czołem PokeManiacy !! Pewnie wielu z Was już ma super kolekcje Pokemonów w swoich komór...znaczy Pokedex'ach! Czas by Wasi ulubieńcy dołączyli do Was na serwerze TeamSpeak. Dlatego też proponuję, aby dodano nową kategorię ikonek przy nickach: POKEMONY! Prawda, że super pomysł ?!? Hiperłącze do paczki ikonek. Yata !! Myślę, że nie będzie to problem skoro są całe kolekcje ikon dot. innej gry.
Dziękuję ThreeEyedMasterze. Bez ciebie strasznie bym się zanudził Oczywiście jestem za, ale ostateczną decyzję w tej sprawie powinien podjąć Marcin. Tylko pytanie jak to rozplanujemy? Ile takich rang będzie można posiadać w jednym czasie? Jestem za tym by pokowe rangi (w sensie dział) liczyły się jako rangi dodatkowe.
Aktualnie mamy miejsce na 21 rang. Musimy też pamiętać o rangach specjalnych, które będą częściej rozdawane w konkursach. Mogę zaproponować rangę tematyczną "Gram w Pokemony", rangę z gier "Pokemon GO". Inne propozycje podsyłajcie pod tym wątkiem. Ewentualnie dodać 10 najpopularniejszych pokemonów. Możemy zrobić głosowanie, np. dodamy 10 pokemonów, które uzyskają najwięcej głosów.
Nie! Nie! I nie! Nie zarażajcie pokemonami, tą przeraźliwą chorobą jedynego serwera Ts3, na którym przesiaduję ;_;
Czy wy do końca zwariowaliście z tymi Pokemonami? Można dodać, nikomu raczej to nie będzie przeszkadzało.