MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

SnowSGirlFun

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika smoollberry, 20 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Imię: Jagoda

Dokładny nick w grze: SnowSGirlFun

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam ok. 2 godziny dziennie najchętniej na serwerze Creative.

Data urodzenia:

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpoczęłam grać w Minecraft w grudniu 2012 roku lecz wersji dokładnie nie pamiętam, coś pomiędzy 1.4-1.6.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grać na CA w sierpniu 2015 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Owszem, pełniłam taką funkcję

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym dodać na serwerze Creative world edit

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend:
    /kick <nick> - wyrzuca gracza z serwera
    /mute <nick> <czas> - wycisza gracza na określony czas
    Obowiązkami Pomocnika jest:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać problemy itp. do ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w problemach
    - Być dyspozycyjnym
    - Uczestniczyć na forum

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chcę zostać Pomocnikiem, ponieważ lubię pomagać innym oraz łatwo się dogaduję z innymi.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapoznam się z problemem i jeśli się da (jak mój pomysł się sprawdzi) wymyślę rozwiązanie. Jeżeli nie pomoże gracz, który ciągle robi awanturę dostanie /mute bądź /kick.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam tą umiejętność.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Lubię grać na pianinie, rysować oraz robić różne animacje, ostatnio to się nie udaje :(. Jestem miłą i grzeczną osobą. Nie lubię się wywyższać, to nie jest uprzejme. W przyszłości chcę zostać sławną pianistką.

Określ swoją dyspozycyjność: Mogę przeznaczyć ponad godzinę mojego czasu na serwer oraz najczęściej jestem obecna w godzinach od 12:00 do 15:00.

Umotywowanie podania: Mam nadzieję, że się dostanę do Ekipy oraz, że mi zaufacie.

~Wasza SnowS

#1 smoollberry, 20 Lipiec 2016
    Ostatnio modyfikowano: 11 Kwiecień 2024
    Reklama
  2. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie jest dosyć przeciętne. Przejrzyste, nawet dobrze napisane, bez pewnych wyjątków. Mówię tu o punkcie "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem". Moim zdaniem to jeden z najważniejszych punktów podanie, ponieważ właśnie w nim tłumaczysz, dlaczego chciałabyś zostać pomocnikiem. Mnie jakoś mało przekonał. Można również się przyczepić do punktu "Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple". Będąc pomocnikiem nic nie zdziałasz. Tym bardziej, że o tym jest już napisane w Kamieniach milowych.
    Na plus jest Twój długi staż na CA i w MC.
    Niestety nic nie wiem o Twojej aktywności na serwerze. Na forum nie widzę Cię zbyt często; przynajmniej w ostatnim czasie.
    Jednak najbardziej zaskoczyło mnie to, że złożyłaś podanie zaraz po powrocie z Anglii i zaraz przed wyjazdem nad morze ( http://craftapple.pl/forum/thread-7593-post-51466.html#pid51466). Osoba rekrutująca powinna pracować w tym czasie najintensywniej i najbardziej rzucać się w oczy. Pomaganie przed złożeniem podania to dopiero początek Twojej ciężkiej pracy, kiedy być może zostaniesz pomocnikiem.

Na dzień dzisiejszy- małe NIE :)

3. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Na Tak:

- Nie byłaś karana,
    - Ładne podanie.
    - Długo grasz.

Na Nie:

- Ctrl+V
    - Nie wiedziałem, że jest miesiąc 94.
    - Co się stanie gdy się jeszcze w to sama się wpakujesz ?

OCENA:
    NA Mocne N I E.

4. CzescJaZiemniak

CzescJaZiemniak Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Weźmy pod uwagę to. Wydaje mi się, że niepotrzebnie wciskasz rozbudowane zdania. Wystarczy krótkie ,,Nie". Chciałaś wykazać się dojrzałością?

W każdym razie podanie przejrzyste, czytelne. Na tą chwilę masz ode mnie NEUTRAL, bliżej na NIE, aczkolwiek myślę, że w przyszłości możesz być dobrą kandydatką :)

5. xeTOGY

xeTOGY Użytkownik

Docenione treści:
    0
    czy moje zdanie na ten temat ma znaczenie ?

6. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Witam, Podanie ładne, przejrzyste,lecz nie tylko podanie się liczy, dobija mnie twoja aktywność na czacie za równo jak i na forum. Popraw to i będziesz odpowiednią osobą na tą posadzkę. Na dzień dzisiejszy NEUTRAL.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę