Witam! Większość z nas (tak myślę) ma problem z udekorowaniem naszego domu. Dlatego w tym wątku możemy podać najróżniejsze dekoracje np. drzewko z amor standów. Wzór: 1. <co jest potrzebne oraz ile tego potrzeba> 2. <sposób wykonania> 3. <można dodać zdjęcie, ale nie trzeba> Zapraszam do pisania
1. Pochodnia, ramka na przedmioty, kamienna półpłytka 2. Przyczepiamy pochodnię do ściany, zaznaczamy celownikiem blok na którym przyczepiona jest pochodnia i przyczepiamy ramkę na przedmiot. Do ramki wkładamy półpłytkę kamienną i cieszymy się pochodnią z zaczepem. 3. Dodam potem
Ja zazwyczaj robię firany z pnączy, mam parapety, ponieważ mój dom ma "podwójne ściany". Elewacja budynku jest żólta a w środku każdy pokój dzięki temu ma inny kolor. Robię szafy, kuchenki, lodówki, szafki wiszące, kabiny prysznicowe, toalety.
Szafki z rączkami 1. Ramka na przedmiot, żelazny trapdoor (nie pamiętam jak to jest po polsku xd) lub drewniany trapdoor, deski z drewna 2. Stawiamy deskę, a na nią ramkę. Do niej kładziemy trapdoor i kręcimy nim, aż będzie po prawej/lewej stronie, jak kto woli. 3. Zdjęcia niestety nie mam xd Automatycznie zamykająca się szafa 1. 2 skrzynki pułapki, 4 deski, 4 płytki tego samego rodzaju jak deski, 1 para drzwi 2. Stawiamy 2 deski na sobie, a potem tak samo, tylko że 2 kratki odstępu. Łączymy deski płytkami kładąc je robiąc tak jakby ściany szafy. Stawiamy w środku skrzynię, a następnie odwracamy się plecami do skrzyni i stawiamy drzwi. Jeśli otworzymy szafę, a następnie skrzynię, drzwi się automatycznie zamkną. 3. Zdjęcie może podeślę jak będę miała xd
Mogę Ci pokazać najbliżej w poniedziałek/wtorek, bo dzisiaj jadę nad morze na pięć dni xd Ale na forum będę
Aha oki Miłych wakacji [hr] Spróbuje później wstawić tu jakieś zdjęcia mojego domu Zobaczysz jak ja urządziłam [hr] A i ostrzegam xD Mój dom nie wygląda jak dom nowoczesny lub z dirta XD Jest to dom "skopiowany z realu"