Imię: Igor Dokładny nick w grze: Dirty Woomba Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej spędzem na serwerze 2 godziny dziennie. Najchętniej gram na serwerze SkyBlock Data urodzenia: 09.10.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam wersji ani czasu, ale pamiętam że grałem jeszcze w betę. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Daty tak samo nie pamiętam, ale wiem że byłą to mniej więcej wersja 1.5 kiedy jeszcze zamiast SkyBlcoka był SeaBlock Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany ani na forum, ani na serwerze. Raz tylko Sonia strzeliła mnie piorunem :]. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie. Nigdy nawet nie składałem podania na innych serwerach. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmieniłbym kilka rzeczy w regulaminie. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi uczestniczyć w życiu serwera, udzielać ssie na forum oraz czacie, zgłaszać bugi na serwerze administratorowi, rozwiązywać konflikty, pomagać graczom na wiele sposobów. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo lubię pomagać innym ludziom oraz rozwiązywać konflikty. I grać w minkraft! W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Rozmową. Wysłucham obie strony i ocenię kto jest winny. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Lubię współpracować. Opisz swoją osobę: Nie oceniam książki po okładce, choć sam jestem często tak oceniany. Lubię pomagać innym ludziom. Często udzielam się na czacie dyskutując z ludźmi. Lubię używać for internetowych i udzielać się na nich udzielać. Myślę że jestem kreatywny, i nie lubię oceniać samego siebie :>. Określ swoją dyspozycyjność: Mam dużo wolnego czasu, ale najczęściej gram w godzinach wieczornych. Umotywowanie podania: Chęć pomocy serwerowi i jego graczom :]. Chciałbym dodać że miałem w miencraft przerwę od 1.5 do 1.10. A we wcześniejszym podaniu napisałem że :Im więcej pomocników tym lepszy czat". Miałem na myśli ludzi których administracja uznała za odpowiednią osobę do sprawowanie takiej funkcji .
Pomocnik powinien wiedzieć, że możliwe jest napisanie nowego podania po usunięciu poprzedniego jeśli nie zostało odrzucone przez administrację..