1. Nick: Na serwerze TeamSpeak3 używam nicku Patch277. 2. Wiek: Obecnie mam 14 lat. 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Na serwerze TeamSpeak3 dziennie spędzam około 5 godzin, czasami nawet więcej. Zazwyczaj wtedy gdy jestem na Minecraft, jestem również na TeamSpeak3. 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak, gram. 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Trudno określić precyzyjną datę, lecz było to za czasów, gdy jeszcze jedynym Administratorem był XInfiniterX. Tak mniej więcej to 9 miesięcy. 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Bana miałem tylko podczas testowania uprawnień przez Jumaj'a. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Oczywiście, bez podstawowej wiedzy nie pisałbym podania. 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Pełniłem podobną, nie raz, a nawet taką samą, tutaj. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Marcin, jestem 2 klasie gimnazjalnej o profilu RA (Rozszerzony Angielski) oraz WOKKAWJA (Wiedza o kulturze krajów anglojęzycznych w języku Angielskim) Moim hobby jest podróżowanie, lekkoatletyka, oraz nauka nowych języków. Można się ze mną w pewnym stopniu dogadać w języku Hiszpańskim, Angielskim, Francuski, oraz Niemieckim. Jestem osobą pogodną, oraz mam dystans do Siebie. Jestem zawsze chętny do pomocy. Dawniej byłem wolontariuszem w akcji charytatywnej w moim mieście. Lubię pomagać innym osobom, niezależnie czy je lubię czy nie. Zazwyczaj pomagam bezinteresownie. Jeśli chodzi o ortografie, to nie mam z nią większych problemów. Zawsze staram się dbać o poprawną pisownie ortograficzną. Rzadko mi się zdarzają błędy. Mieszkam w województwie Wielkopolskim a dokładniej Nowy Tomyśl (bliskie okolice Poznania). Można się ze mną skontaktować przez GG oraz TeamSpeak3. 10. Dlaczego Ty: Wydaję mi się, że jako Pomocnik spełniałem swoje obowiązki starannie, Nawet po degradzie wykonywałem tak jak mogłem obowiązki Pomocnika Ts3. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Administrator TS3 - xXSoniaXx Administrator TS3 - XInfiniterX Administrator TS3 - Marcinek7 Administrator TS3 - Kruku 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: - Kontrolowanie dat w "Topick'u" kanału, - Sprawdzanie avatarów użytkowników - Dbanie o przestrzeganie Regulaminu CraftApple Network przez użytkowników TeamSpeak3, - Przekazywał błędy/bugi do Administracji (co już robię), - Karał za wykroczenia, - Pomagał rangom wyższym, i wykonywał ich polecenia - Pomagał graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka3, oraz serwera CraftApple, - Uczestniczył w życiu serwera/dyskusjach na forum. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem regulamin, zrozumiałem jego postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r.
Podanie bardzo ładne, przejrzyste, jesteś bardzo miły i pomocny. Nie ma na co narzekać. Jestem na Tak! Powodzenia ^^
Podanie ladnie, starannie napisane. Treść jest ok. Patch bardzo dużo czasu spędza na ts. Jest aktywny oraz chętnie pomaga innym. Bardzo szybko nawiązuje z każdym kontakt a to chyba plus dla osoby, która stara się o rangę PomocnikTS. Regulamin oraz obowiązki Pomocnika doczytał. Długo już jest na serwerze MC oraz forum, więc większość graczy pewnie go kojarzy. Jestem na ogromne TAK