Imię:stanisław Dokładny nick w grze:janekrotos Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:3,4,5 godzin na mc.craftapple.pl Data urodzenia:18.02.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2011r. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:10.02.2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:nie wiem Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:wyrzucać graczy i wyciszać Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:żeby pilnować porządku na serwerze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:na początku napiszę żeby się uspokoili a jeśli nadal będzie nie spokojnie to wyrzuce te osoby Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Określ swoją dyspozycyjnośćrzykro mi ale niestety nie umiem jej określić Umotywowanie podaniarzyjęcie mnie jako pomocnika będzie korzystne ze względu na to bo jestem często serwerze i dzięki temu przez długi czas będę mógł pilnować porządku
Nigdy nie widziałem byś pomagał dopiero nie dawno zacząłeś grę na serwerze. Po za tym nie odczekałeś miesiąca od ostatniego podania podanie zostanie zamknięte Jestem na nie
Wszystko jest wypisane u góry a ja coś dodam. Nie postarałeś się z podaniem, jest nieestetyczne. NIE.