Jesli mój ostatni post zostal zamknięty no to mam iną propozycję proponuje dodać dział challenge dodatkowych,chętni gracze mogli by je wykonywac. Jeśli spodobało się to wam prosze o napisanie ,,Jestem za,, lub ,,Jestem na nie,, mam już przygotowaną liste na początek 10 takich challenge .
Napisz nam jakie masz propozycje na następne Challenge-Skyblock. Wtedy gracze wypowiedzą się na ich temat.
Moje propozycje to . Będą one takie średnio-łatwe. 1.Zbuduj farme w ,ktorrej bedzie 1 melon,1 dynia ,5 pszenicy 2 buraki 3 trzciny. 2.Mistrz Enchantu- Enchantuj 3 ksiązki powyżej 10 lvl. 3.Posiadaj na swojej wyspie 1 spawner. 4.Cocobeans farmer- Zdobądź 5 stack cocobansow. 5.PvP -Miej na swoim koncie min.1 kill. Nagrody i nazwy zależą już od Admistracji.Oczywiście mozecie przedstawiac swoje propozycje.Zapraszam do swojej wypowiedzi.
Wood pomysł Fajny ale challenge moim zdanie te które na pisałeś są słabe wymyśl bardzie trudniejsze Jestem za :]
Jestem za, ALE Challenge są za łatwe moim zdaniem. Mogłyby być typu np. wykop 20 diamentów. #Challenge #PisanieZTelefonu
Dzięki, już biore się za wymyślanie trudniejszych.2 challenge z tych są spoko [hr] 1.Zdobądz 25 diamentow. 2.Stwórz 4 bałwany. 3.Zdobądz książke Sharpness V. 4.Stworz 15 refili. 5.Zdobądz 15 stack kaktusow. Myśle że te są lepsze. Wypowiadajcie się JESTEM ZA
Ja również jestem za, ponieważ to zawsze jakieś urozmaicenie dla serwera, a poza tym gracze którzy skończyli Challenge lub siedzą nad tym ostatnim mogli by mieć coś dodatkowego do roboty
Challange: stwórz po jednej sztuce każdego z możliwych narzędzi z każdego możliwego materiału. Kilofy, łopaty, siekiery i motyki zrobione kolejno z drewna, kamienia, złota, żelaza i diamentów.
Piszcie na serwerze adres: http://craftapple.pl/forum/thread-7666.html To adres tego wątku, niestety, problem z javą mi się przedłuża, i nie moge wejsc w minecrafta. Skopiujcie go i wpiszcie na chatcie na: survival, creative i SkyBlock. Pozdrawiam. ^^