MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Problem

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Marcinos28, 7 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marcinos28

Marcinos28 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dnia 07-07-2k16 o godzinie 14/15 zostałem wyrzucony z serwera z powodu logowania się innych użytkowników. Lecz nie to jest powodem mojego wątku o godzinie 16:40 dopiero mogłem wejść na serwer i zauważyłem iż na mojej wyspie, ponieważ chodzi tu o serwer skyblock zniknęły następujące przedmioty:
    -Żelazny golem
    -Bałwan
    -Stojak na zbroje, który stał wprost po wejściu do domku, a na nim była cała diamentowa zbroja(24 diamenty)
    -Miecz diamentowy z enchantem na ostrość III
    Miło by było gdyby skontaktował się ze mną admin w celu odzyskania tych przedmiotów ;)

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    A więc tak:

-Żelazny golem mógł spaść,

-Bałwan mógł się rozpuścić lub spaść,

-O stojaku na zbroję słyszałem, nawet widziałem ten problem. Stojak znika, ale nadal istnieje. Przejście z wyspy na spawn i znowu na wyspę naprawia problem.

-Miecz? Hmm. poszukaj dokładnie. Ja znalazłem swój w samotnej skrzynce na dnie wyspy, ale był.
    Możesz też popytać osób dodanych do wyspy czy nie wiedzą nic o rzeczach, które zniknęły.

Przykro mi, iż spotkała Cie taka sytuacja.
    Ale zgodnie z paragrafem 11 pkt 3 Regulaminu CraftApple, nie możemy zwrócić Ci tych przedmiotów.
    "Craftapple Network nie ponosi odpowiedzialności za utracone wirtualne korzyści Gracza/Klienta."

3. Suspect14

Suspect14 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ale klamiecie w zywe oczy, to sie w pale nie miesci. mi tez znikl golem a nikt nie mial dostepu do wyspy, z tym ze golem byl zamkniety ogrodzony wiec nie bylo szans zeby spadl. Balwan tez znikl. Warpa nie bylo ale jakims cudem ich nie ma. Nawet dodam ze raz bylem chwile afk w miejscu gdzie nie mogly sie respic mobki ale nawet dla pewnosci zabarykadowalem sie cobblem do okola ze nie bylo dostepu do mnie. Wracam i nie zyje. To musial admin sie teleportowac do mnie i zabic :)
    Mam dla ciebie propozycje marcinos:
    Ze wzgledu na to ze admini maja w du*ie to co piszesz to przestan tu grac :) Ja juz tego dokonalem jedynie tylko czasem na forum wbijam poczytac z czym maja gracze problem a jak widac wszyscy z tym samym co ja.

4. Marcinos28

Marcinos28 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Golem nie spał ponieważ był zamknięty w domu
    co do stojaka to cię nie rozumiem :/
    A jaeszcze jedno dnia 08-07-2k16 o 14:50 po zalogowaniu się znów zniknęły kolejne ,a tym razem zwierzęta:
    Krowy
    Świnie
    Kury
    1 owca
    2 Muły z siodłami nie ma ich w zagrodach
    Tp na spawn i na wyspe nic nie daje.
    Co się dzieje z tym serwerem??? Chyba bede musiał zmienić...
    [hr]
    Na dzień dzisiejszy kończę grę na waszym serwerze,ponieważ zbyt duże straty poniosłem, mam nadzieję że coś naprawicie bo stracicie więcej graczy ;)

5. beniaminiand

beniaminiand Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mi też zniknal stojak, ale na szczęście była tam tylko czarna skórzana zbroja :) , ale cały czas się nie pojawia, lol

6. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Co do stojaków- one znikają na wszystkich trybach (chociaż Creative niepotwierdzony). Ponad połowa zawartości mojej kostnicy na Survival zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach.

7. beniaminiand

beniaminiand Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Teraz zniknął mojemu koledze stojak z diax setem z enchantami.

Reklama
  8. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Do czasu rozwiązania tajemnicy zniknięć stojaków, zalecane jest nie użytkowanie ich na żadnych z dostępnych trybów.

9. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Ludzie po pierwsze uwierzcie mi ze admini nie telefonu ja się do graczy i nie zabijają nikogo dla zabawy bo jest to bez sensu.

Co do znikające rzeczy to jest parę możliwości
    1. Macie kogoś dodanego do działki - mógł okraść - mówi się trudno administracja nie odpowiada za takie czyny.
    2. Macie dodanego warta (zamiast warpa może być wykorzystany home bądź elytra) - administracja nie odpowiada za takie czyny.
    3. Sprawdźcie ustawienia swojej wyspy może jest włączone pvp (śmierć w coblu) i możliwość otwierania drzwi przez graczy - administracja nie odpowiada za taki obrót sprawy.
    4. Nie obudowane moby - nie jest to wina administracji.
    5. Możliwe lagi serwera przez które mogło by tak być - po wnikliwej kontroli przedmioty są zwracane jeśli było to z winy administracji bądź serwera a gracz ma dowody na posiadanie takich przedmiotów.

Co do stojaków to jeżeli są niestabilne to dlaczego ich używacie? W ustawieniach może być ze gracze mają dostęp do stojaków, niekiedy znikają w niewyjaśnionych okolicznościach wraz z zawartością ale jest to bag znany od dawna wiec nie ponosimy odpowiedzialności za przedmioty ze stojaków.

P.S. Dla tych co nie umieją się domyśleć to teleportuja nie telefonu ja. Błąd wyszedł przez słownik T9 gdyż odpowiedz pisana z telefonu.

10. PATologia

PATologia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    jeszcze tego by brakowało żeby administracja telefonowała do graczy..

11. Z_T_R

Z_T_R Użytkownik

Docenione treści:
    0
    mi stojak na wersji 1.8.9 znikł :p albo stał się niewidzialny :p

12. OliwiakPL

OliwiakPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Inevaro, jak ja z winy ViceAdmina nie mam części itów na SB, wiedźma mnie zabiła, a wtedy ThreeEyedMaster wziął moje ity, w tym pistona, kupiłam go do mechanizmu

13. beniaminiand

beniaminiand Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie popłacz się, mi gracz minecraftyolo wziął łuk z infinity, mending, flame, power IV i unbreaking III, oraz diax miecz z fire aspect II, knockback I, Mending i unbreaking III, co gorsze? Piston, czy miecz i łuk?

Edit: Chociaż szkoda żelaza z pistona

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę