Witam, Zrobicie w końcu coś z tymi refusami na arenie? Czekamy i czekamy, ale chyba się nie doczekamy. -,- Jaki jest sens tej areny skoro każda walka wygląda jak na tym filmiku? https://www.youtube.com/watch?v=2VhZYSM0qSc&feature=youtu.be
Widać na filmiku, że ty też używasz owoców refrenu To po co takie zgłoszenie Więc się też przyznam, że to jest czasem wkurzające miałem kilka takich typów walki
@SMAV, jest różnica między używaniem ich przykładowo do wyjścia z pajęczyny, a wyjścia z areny. Co do areny, ja już nawet nie łudzę się, że to będzie zmienione.
Owoce są OK, ale jeśli używa się ich tak jak ladavi napisał np. do wyjścia z pajęczyny, a nie do uciekania z areny.
dobrym pomysłem było by to żeby wogóle zablokować refren bo nawet jak sie whodzi na wyspe to ludzie sie tepają po całej wyspie
Oczywiście, że mogą być wkurzające. Lecz ty sam używasz ich do ucieczki. Jak by dało się używać tylko jak ladavi byłoby ok.
Chyba cie mama nie kocha. Jakiś noname, który nigdy nie wszedł na arenę będzie mi mówił, że uciekam refusami z areny. xd