Imię:Oskar Dokładny nick w grze:Osq14 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:6-7 godzin. Data urodzenia:30.06.2000r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: oj oj jakieś 7 lat temu lub nawet 8 , wersji nie pamiętam.[/color] Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2.07.2016r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Zredukować Liczbę osób przeklinających na czacie , ponieważ na serwerze grają również dzieci. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Niesienie pomocy innym graczom , upominanie piszących w dobieraniu słów oraz banowanie gracz nie przestrzegających regulaminu Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chce pomóc w rozwoju serwera oraz w wyłapywaniu osób ,które niszczą naszą grę. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Rozmową (bez agresji) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Opisz swoją osobę: Z góry witam czytających . Więc mam na imię Oskar , mam lat 16. Jestem osobą łagodną , wrażliwą i strasznie niecierpliwą , miłą i śmieszną. Nie używam wulgaryzmów Określ swoją dyspozycyjność: W wakacje to cały czas ale w roku szkolnym to w określonych godzinach Umotywowanie podania: Podanie umotywuje tym że mam duży staż w Minecraft oraz że nie używam wulgarnych słów.
Osq14, podanie ubogie. Posiadasz długi staż w MC, ale za to krótki na serwerze. Nie widywałem Ciebie na CraftApple za często. To samo tyczy się z pomaganiem. Na chwilę obecną na NIE I jeszcze jedno fox12 gra często na creativie. A po drugie nie odpisuj na każdą wypowiedź osoby pod Twoim podaniem. #PisanieNaTelefonie #SorryZaBledy
Na Nie: -krótko grasz na CA -w punkcie "Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple" odpowiedź mnie nie przekonała tak samo, jak "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem" -nie znasz uprawnień i obowiązków Pomocnika -w punkcie " W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty" coś Ci nie wyszło, załagodzisz rozmową? A jak w ten konflikt sam się wpakujesz? -"Opisz swoją osobę", miałeś opisać swój charakter, jaki jesteś, jakie jest twoje hobby/zainteresowania -To ma być umotywowanie podania? Wątpię. Na Tak: -Wiek -długo grasz w MC -pełniłeś podobną funkcję -nie byłeś karany Ostatecznie: ❌ NIE Powodzenia za miesiąc
Na Tak: Nie karany. Na Nie: - Nie widziałem cię na serwerze, - Nie pomagasz, - Nie udzielasz się na forum/w grze. - Podanie słabe, przyjrzyj się innym podaniom. Ocena: Nie.
Podanie za krótkie. Mogłeś się bardziej postarać (jak dla mnie). Nie widziałem żebyś pomagał. Może przebywasz wtedy gdy mnie nie ma na serwerze ,a jestem dość często. Ostatecznie jestem NEUTRALNY Dziękuje za uwagę.