Witam, mam dla was propozycję wgrania pluginu Skript, jak i również oferuję napisanie skryptu dzięki któremu pod komendą /vip i /svip będą wyświetlały się informację o tych rangach. Co ma, co dostaje, ile kosztuje itp. Poprę to tym iż nie każdemu chcę się wchodzić na sklep i sprawdzać.
Trewur według mnie taka komenda byłaby zbędna. Wejście na sklep nie zajmuje dużo czasu. Wystarcza parę kliknięć i już tam jesteś. Jeżeli ktoś nie wie co ma vip/svip może zapytać się innego gracza posiadającego takową rangę lub zajrzeć na stronę internetową.
Jestem za. Wydaje mi się, że na serwerze jest już na to plugin/skrypt, który odpowiada za komendy typu /pomoc działki. (My Command) i jest to tylko chwila roboty. Jeśli to, podałem nazwę jest złe, można usunąć. #Mobile
Jestem zza Tylko żeby dodać komendy: Tak jak powyżej /vip, /svip I dodać jeszcze np. /ts3 <-Pojawia się IP team speak. /Regulamin <- Link się wyświetla żeby tam wejść /ekipa <- Wyświetla się ekipa serwera /administracja <- Wyświetla się administracja.
Na chat w regularnych odstępach czasu pojawiają się linki do sklepu serwerowego i adres serwera TS3, to raczej wystarczająco. Poza tym z reguły jest sporo ludzi online, którzy posiadają rzeczone rangi, a którzy mogą opisać te rangi pytającym. Jestem przeciw.
Ale po co innym zawracać głowę? Poza tym większość takich ludzi odsyła na stronę. Al nie zgodzę się z tym że powinna wyświetlać się cena, bo często się zmieniw.