Cześć! Bardzo chcę pograć u was na serwerze, dlatego piszę ten temat. Mam problem z zarejestrowaniem się w grze. Wchodzę, piszę /register hasło hasło i wyskakuje mi: "Maksymalna liczba kont" czy coś w tym stylu. Nigdy nie grałem na craftapple, więc proszę o usunięcie wszystkich kont związanych ze mną, żebym mógł stworzyć nowe. IP: 62.148.84.67 Nick: Mendi
Z jakiego operatora masz Internet? Jest to prywatny czy ogólno polski jak np. LTE Orange czy TP [hr] IP masz stałe czy zmienne ?
Mieszkam na osiedlu, ale zapewniam Cię, że nikt nie grał ani nie gra na tym serwerze w minecrafta. Proszę o usunięcie tych kont. Chciałbym pograć ;<
Nie jest to sieć "osiedlowa". Nie wszystkie komputery są podłączone do jednego neta. Tylko kolega obok ma takie samo ip, ale on nigdy w minecrafta nie grał;] Prosiłbym o jak najszybsze usunięcie tamtych kont z mojego ip, bo chcę pograć;] moje ip: 62.148.84.67
Najprawdopodobniej ktoś z twojej rodziny lub kolegów, albo z rodziny lub kolegów twojego kolegi Napisz mi na PW dokładny nick i hasło, a dokonam rejestracji.