1. Nick w grze: Ladavi 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: AshuIndra i Ros 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 31.07.2016 5. Opis wykroczenia: Modyfikacje PvP / Bicie bokiem 6. Dowody: [video=youtube]https://youtu.be/uiWTit7pAcA[/video] 2:20 bicie bokiem Ashu 3:16 bicie bokiem Ashu 3:30 bicie bokiem Ros 3:34 bicie bokiem Ashu 4:40 Ros głowa odwrócona i trafia 5:52 Ashu bicie bokiem 5:56 piruet 10/10 Ashu 6:00 bicie bokiem Ashu 6:37 bicie bokiem Ashu 6:53 bicie bokiem Ashu 7:02 bicie bokiem Ashu 7:05 bicie bokiem Ashu Śmieszne teksty w stylu: lagi serwera, twoje lagi, omg tam nic nie ma za 3..2..1.. EDIT: polecam 0.25 na yt jeśli ktoś tego nie widzi. EDIT2: Teksty w stylu "ktoś mógł być obok także są bezwartościowe z racji, że widać po kogo uderzeniu w jaką stronę leciałem. ELO.
potwierdzam bana dla ashu bil bokiem w 2:23 min dokladnie i we wielu inych przypadkach a co do ros to nie jestem pewny ale chyba tak
Popieram też jestem za Banem ! [hr] aha film nie ma lagów jest nagrany wystarczająco płynnie aby stwierdzić że ros i Ashu mają aury
Wrzucisz film ze swojej perspektywy razem z wklejonym "AshuIndra Cheat" w kodzie źródłowym Twoich modyfikacji? kk Sytuacja jest identyczna jak w tej skardze: http://craftapple.pl/forum/thread-7505.html Nie wiem dlaczego u innych dostrzegasz to czego u siebie nie. Ale gadane masz, propsy. Tak głupich kontrargumentów dawno nie słyszałem jak strefy stojąc do kogoś bokiem panie "ogar w pvp". Edit: Nie no, czytanie tego jest świetne XDDDDDDDD
Poczekaj na mojego Pova i wtedy możemy dalej dyskutować, bo póki co tylko mnie atakujesz, a ja mam dosyć istotne dowody, które potwierdzą moją niewinność. Zresztą ja na twoim filmiku nie widzę nic nic dziwnego, obejrzałem kilka razy. Widać jak mało wiesz o PvP. Ja obecnie stosuję taktykę Circle Strafe. Cały czas jestem w ruchu i poruszam się regularnie w jednakowym kierunku i wtedy dla ciebie to wygląda jak bicie bokiem lecz głowę mam cały czas w twoim kierunku, więc kąt bicia nie jest większy niż 30 stopni. Idealnie będzie to widać na moim filmie. Wiem, że dla ciebie to może być trudne do ogarnięcia, bo czego spodziewać się po typie, który nie potrafi zakładać stref i regularnie bić krytykami. Żal mi było to oglądać, movement bota i masa fail criticali. No, ale pewnie. Lepiej nazwać gościa, który od 3 lat (na równi z Thunderem i Rosem )rządzi na PVP od cheatów. Nieźle trzeba być zeschizowanym gościem żeby wrzucać skargę z filmikiem gdzie klepie się 7 gości w bardzo małym pomieszczeniu. Jutro wrzucam filmik, na którym będzie nawet pokazane jak giniesz i wtedy możemy dyskutować dalej. :>
chcialbym cie prosic ashu o wrzucenie calego mc a nie tylko sirodek ekranu iz napewno ukryjesz wspomagacze a i chcialbym dodac ze proszenie Thunder lub Gangstar wypowiedz to nie jest zbyt dobra zecz iz oby dwaj czesto uzywali czituw i przewaznie je uzywali
Widać tutaj pewne zagrania które wyglądają niejednoznacznie. Jeżeli Ashu wrzuci jutro filmik ze swojej perspektywy to chętnie go zobaczę. Btw tak jak napisał kolega wyżej proszenie Thundera albo Gangstara o opinię można o kant dupy potłuc bo jak każdy wie mają/mieli oni bana za recydywę w sprawie cheatów.