MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Exponiw

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Exponiw, 1 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Exponiw

Exponiw Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mateusz, dla znajomych Mati.
    Dokładny nick w grze: Exponiw, od tego że bardzo szybko nabijałem Lvl w Metinie xD
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na SkyBlocku po kilka godzin, lecz od czasu do czasu zobaczę co się dzieję na innych serwerach.
    Data urodzenia: Urodziłem się 29 lipca w 2002 roku, czyli urodzinki miałem 3 dni temu :)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około 2011 rok, wersji niestety nie pamiętam, więc trochę lipa :p
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Prawdopodobnie 15 czerwca.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na forum nigdy, na serwerze jedynie z jeden kick :'(
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak. Pełniłem funkcję Moderatora na serwerze w którym było po 50 osób. Serwer niestety upadł i nie powstał.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ludzi, aby się ogarnęli. Co przyjemnego jest w obrażaniu drugiej osoby? No właśnie, nic.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Powinien pomagać graczom, musi zgłaszać ludzi łamiących regulamin, zgłaszać błędy, być dyspozycyjnym, uczestniczyć na forum (U mnie trochę ciężko z tym, bo nigdy nie mogę nic znaleźć. Ale się staram.) Jego komendy to /kick oraz /mute
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: No co, lubię pomagać. Zawsze gdy przechodzę koło ludzi grających na ulicach, zawszę tam im tę 5 zł, mnie to prawie nic nie kosztuje, a im to może pomóc. Ostatnio wysłałem 100zł na hospicjum dla dzieci z akcji organizowanej przez pewnego YouTubera o nazwie Dis.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Staram się uspokoić graczy w konflikcie, i wszystko sobie wyjaśnić. Jeśli to nie zadziała, będę zmuszony do użycia magicznej komendy /kick lub w gorszym przypadku /mute.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że tak. Lubię w pracę w grupach.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Mateusz i moim Hobby jest lekkoatletyka. Trenuje biegi oraz rzut dyskiem.(Teraz mam kontuzję i mam przerwę) W wolnych chwilach gram w piłkę nożną z kolegami, a w upalne dni siedzę przy komputerze. Moimi ulubioną grą jest League Of Legends oraz Minecrafts na najlepszym serwerze jakim jest czyli CraftApple :)
    Określ swoją dyspozycyjność: Na wakacjach teraz troszkę mniej, ponieważ przyleciała do mnie ciocia z małym dzieckiem(2 latka) i wiadomo, trzeba się troszkę nim zaopiekować. Lecz najczęściej rano oraz wieczorem gdy mały już śpi.
    Umotywowanie podania: Nie mam akurat pomysłów na budowanie, więc bardzo chętnie zostanę tym Pomocnikiem, sprawia mi to wielką frajdę.

Ufff...To tyle. Troszkę się namęczyłem lecz, myślę że było warto :)
    Pozdrawiam serdecznie Exponiw

Reklama
  2. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie jest całkiem ok. Nie wiem czy tylko ja tak sądze, ale moim zdaniem podanie jest trochę za "słodkie" :p. Na forum nie masz za wiele postów. Podanie nie kompletne, brak odpowiedzi na pytanie "Jakie uprawnienia posiada Pomocnik"

Na survivalu i creative Cię prawie nie widuje, a jak już widzę to nie pomagasz. Co do SkyBlocka. Nie gram tam za często, więc nie mogę ocenić. Na innych serwerach przebywasz po około kilka godzin. Kilka godzin to mogą być trzy godziny, cztery a nawet osiem. To ile wkońcu? A na skyblocku ile przebywasz? Na dzisiaj, malutkie NIE :)

3. LemonTerror

LemonTerror Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja często przebywam na skyblocku i widzę że pomagasz, myślę że będziesz dobrym pomocnikiem. Ja jestem na Tak.

4. Exponiw

Exponiw Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Diarect chodzi mi ogólnie po ile siedzę na serwerze ;p Na creative i survival tylko na chwilę wchodzę.

5. Bondek

Bondek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widzę że często pomagasz na serwerze ja również jestem na tak.

6. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Docenione treści:
    6
    Podanie jest ładne pomagasz graczom

Jestem na Tak

Ps.
    Wszystkiego najlepsze go z okazji urodzin ;)

7. Wood

Wood Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie spoko.Czasem pare lekkich wpadek na serwerze masz.Hmmm....Tak

Reklama
  8. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Kilka niedociągnięć jak np 15 czerwca ale który rok? Hmm czy tylko mi się wydaje czy to jest zlepek innych podań?

Pograj, daj się poznać.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę