Imię: Paweł Dokładny nick w grze: Sonixik Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam około 2-3 godzin na serwerze Creative. Data urodzenia: 31.08.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Jakoś 2013, wersja 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zacząłem grać na waszym serwerze około miesiąca temu. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nie byłem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłem funkcje Pomocnika a potem Moderatora na serwerze Creative. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmniejszyć liczbę osób przeklinających bo na serwerze grają również dzieci. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Jego uprawnieniami są komendy : /kick i /mute. Pomocnik powinien kickować bądź mutować osoby przeklinające bądź spamiące. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ,ponieważ lubię pomagać innym W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obu stron konfliktu. Potem poszukam rozwiązania konfliktu które zadowoli obie strony. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem rozsądną i spokojną osobą. Bardzo dobrze buduje w Minecraftcie. Potrafię znaleźć rozwiązanie gdy jestem w trudnej sytuacji. Uważany jestem za osobę kreatywną. Szybko się uczę i przyswajam nową wiedzę. Określ swoją dyspozycyjność: Mogę grać na serwerze wieczorem 2-3 godziny. Umotywowanie podania: Bardzo lubię wasz serwer i będę się starał poświęcać każdą wolną chwilę żeby pomagać wam w jego rozwijaniu.
Cześć Podanie nie jest złe, dobrze, że się wszystko nie zlewa. Tylko krótko grasz, a na chacie nigdy nie widziałem żebyś coś napisał :/.Na forum zero aktywności(1 post): https://scr.hu/OOeg2j . Jestem na NIE Postaraj się za miesiąc
Plusy + + Spoko wiek + Długo grasz w minecraft + Masz może jakieś tam doświadczenie Minusy - - Tylko miesiąc grasz u nas na serwerze - Nigdy nie widziałem cię na serwie, nawet jeśli to nie pomagałeś. - Czy tylko dla tego? - Jeśli to jest 5 rozwiniętych zdań to krowy latają a ja jestem Admin. -Minecraft 1.5.2 wyszedł w połowie 2013 - Najczęściej używana odpowiedź. Jestem na NIE! Spróbuj za miesiąc!