MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Skarga Patch277

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika pozdrolol, 2 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pozdrolol

pozdrolol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nick w grze: pozdrolol
    Nick oskarżonego/oskarżonych: Patch2777
    Przybliżona data: Dzis
    Dowody: *PODROBIONE*CENZURA*

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Sprawdziłem logi i nikt taki jak "Patch2777" nie pojawiał się w tych godzinach na serwerze. Patrzyłem na Ciebie i mogę stwierdzić, że:
    <19:56:01> "pozdrolol" connected to channel "[cspacer1]◕‿◕ WITAMY NA CRAFTAPPLE ◕‿◕"
    <19:57:07> "pozdrolol" switched from channel "[cspacer1]◕‿◕ WITAMY NA CRAFTAPPLE ◕‿◕" to "3. Kanał publiczny 2-osobowy"
    Dołączyłeś 2min przed tym całym "wydarzeniem". Nikt nie wchodził na ten kanał, a ta cała rozmowa jest przeprowadzona chwilę później na tym oto kanale, co jest zastanawiające, gdyż siedziałeś sam dzisiaj o tej godzinie na tym kanale.

Stwierdzam iż dowody zostały zmanipulowane #ładnasklejkawpaintcie.

edit: Reklama na screenie, ukryj to proszę.

Skarga odrzucona.

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Brawo. To jednak jest ludzka głupota. Nick w skardze: Mój (Patch277) a na ss jest Patch2777 (3x7). Wklejając tego ss bez odpowiedniej edycji (poza tej w paincie podczas zmiany nicki) w sposób jasny reklamujesz owy serwer.
    I takie pytanie.
    Dlaczego masz przewinietego ts na strefy VIP, każdy by zobaczył ze prawdziwy Patch277 ma inne rangi?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę