1.Weronika 2. Tygrysica05 3. 1/2 h na Craftapple 4. 11.04.2003 5. 1.6.4 2013r. 6. 2014r. na innym nicku 7. nie 8. nie ale na serwerze o mniejszym ruchu 20 osób 9. dodanie kolejek i używanie zapalniczki 10. pomoc wyższej administracji pomaganie graczom i ogarnianie czatu 11. lubię pomagać i chcę jak najlepiej to robić 12. najpierw spróbuje słownie pomóc graczom a jeśli nie pomoże daje im kika 13. tak 14. jestem miłą osobą i staram się z wszystkimi polubić. Umiem komunikować się z ludźmi tak aby ich nie urazić. Nie jestem osobą która wszędzie myszkuje (w tym przypadku chodzi o internet). Jestem osobą która spędza dużo czasu przed komputerem. Jestem cierpliwa. 15. jestem zawsze gotowa do podjęcia czynności 16. lubię podejmować się takich czynności [hr] a tak poza tym to trochę głupio że z Administracji są tylko 2 dziewczyny
Ence pence w której ręce jest pełny wzór? Byłaś wgl na serwerze? Słabe podanie.Brak CMD Definitywne Nie
Nie ma wzoru jeżeli grałaś na innych kontach na pisz je nie widziałem byś pomagała Jestem na nie Powodzenia za miesiąc
Łee. Ja tez jestem cierpliwa -do czasu. 1. Pełny wzór 2. Estetyka podania 3. Czytelność podania 4. Informacje o tym co lubisz, czego nie, a nie jestem pomocna, staranna i kocham pomagać 5. Grałam na innych nickach. Emmm jakich? Bawimy się w jasnowidza ? 6. Aktywność na forum 7. Aktywność na serwerze 8. "Pomocność" 9. I co z tego ze tylko dwie dziewczyny? Odrzucone. Powodzenia za miesiąc.