Witam wszystkich graczy CA. W tym wątku chciałbym poruszyć sprawę fałszywych oskarżeń o mnie. Pod moim podaniem pojawiła się informacja o tym, że jestem multikontem gracza ProtectionZ. Chciałem wyjaśnić, że nie jestem tą osobą. Znam ją tylko z opowiadań innych graczy z serwera. Chciałbym wszystkich oświadczyć, że mój JEDYNY nick to Diarect, Endrox i Stasiak (Do pozyskania głowek, fajne skin ). I nic poza tym. Niektórzy wiedzą również, że pierwszy w ten sposób oskarżył mnie pat277. Następnie wytłumaczył mi całą sytuacje i przyznał, że jego oskarżenia były tylko podejrzeniami, które w szybkim czasie rozeszły się między graczami serwera. Zapoznaliśmy się, a dziś ma już pewność, że nie jestem tym o to graczem. W przeciwnym razie nie byłby "na tak" pod moim podaniem. Przykro mi, że zwykła plotka może uniemożliwić mi dostanie rangi Pomocnika na tym serwerze. Dziękuję za przeczytanie. Diarect
Ja tak w 100% sprawy z ProtectionZ nie znam, jednak parę opisów sytuacji i gracza wryło mi się w pamięć, więc się wypowiem. Po porównaniu własnych obserwacji i opisów ProtectionZ jako pomocnika/kandydata na pomocnika mogę stwierdzić, że jesteście bardzo podobni. Może nawet za bardzo. Szczególnie po porównaniu podań. Wiek by się zgadzał, czas gry w Minecraft też. Przykład opisujący, jacy jesteście pomocni (wyjaśniacie graczom, jak tworzyć działki). Kiedy indziej wpłynęło inne podanie od ProtectionZ, gdzie sposób wypisywania obowiązków łudząco przypomina to, jak ty to zrobiłeś. Obaj "zachowujecie się, jakbyście byli pomocnikami, mimo że nimi nie jesteście". Jedyne, co by nie pasowało, to imiona. Podsumowując, plotka niekoniecznie była dobra, ale wydaje mi się, że były podstawy, żeby się rozprzestrzeniła, jeśli ktoś dokonał takiego porównania. Nie bój się, to porównanie nie było tym, co wpłynęło na moją ocenę twojego podania, za słabo znam sprawę, po prostu coś mi w tobie nie pasuje, pewnie i tak nie zrozumiem, czemu. Też uwielbiacie niepotrzebne, potencjalnie bezsensowne wypracowania, nie?
Tjaaa, Siedząc z wami na kanale (wiele się słyszy jak się siedzi cicho) wielokrotnie słyszałem przejęzyczenia pata w stylu: Pat277: pro... diarekt. Diarekt: Tak? Ale Diarekt to nie Prot...
@Inevara, chodź Twoim zdaniem podobieństwa między mną a protectionem są uderzające, to wiedz, że ja nim nie jestem. @Kruku, to były po prostu żarty ze strony pata, i paru innych osób. Żadne przejęzyczenia. Tak, a propo siedziałem z Tobą na kanale może ze trzy razy. I tylko raz wprowadziliśmy normalną rozmowe, tyle że wtedy na kanale pata nie było. Kolejne dwa razy, przychodziłeś na kanał, lecz zaraz zaczynałeś afkować, wyciszając przy tym siebie i nas.Więc bardzo szybko stwierdasz fakty. Odziwo jest też dziwny fakt, że jak wczoraj chciałem sobie cos z Tobą pogadać o czymś ważnym ( Nie wiedziałeś o co chodzi ,równie dobrze mogłem prosić o pomoc) na TS, to się tlumaczyleś, że nie wiesz czy będziesz miał czas i siłę, szkoda tylko, że siedziałeś do bardzo późnej godziny, a gdy zapytalem czt chociaż możemy pisać, to mnie zignorowałeś. - super pomocnik i w tym samym Administrator ts.
A czy ja się rzucam? Nie bardzo. Nie pytalem czy mogę napisać, tylko czy Ty chociaż możesz pisać - wtedy mnie zignorowałeś. Nie znalazł czasu nawet na pisanie co by zajęło góra 15 minut, do tego pisać można wykonując inne czynności, co jakiś czas wystarczyło by zajrzeć No chyba na prawdę miałeś mało czasu, bo jak wychodziłem z TS przed trzecią to jeszcze byłeś
#NieChcęOdpowiedzi Ciągle się zastanawiałam czy napisać coś, czy jednak zostawić to, co napisałam pod podaniem i się nie wtrącać więcej, ale kusi, oj kusi. Nie będę tutaj wciskać kitu, na siłę mówić że jestem ProtectionemZ, bo tego nie wiem. IP może sobie zmienić każdy, może zacząć wszystko od nowa. Ja równie dobrze mogłabym sobie zmienić IP i zamiast Moniki, którą owszem jestem, zostać Januszem, który ma 19 lat. Pytanie, które mnie męczy od tych paru minut i na które odpowiedzi nie żądam, bo twoje tłumaczenie jest bezcelowe i bezsensowne brzmi: Skoro wypierasz się, że Protem nie jesteś, a znasz go tylko z opowiadań, to dlaczego pat tak się przejęzyczył i mówił to jako "żart" skoro w ogóle nie uczestniczyłeś w tej sprawie, a historię znasz tylko z opowieści? Wątpię, żebyś znał wszystko co do słowa na jego temat, a jeśli pat jest tak mocno za Tobą, niby dlaczego miałby chociażby delikatne przesłanki na Twój temat? Skończmy ten temat, dalej. O to, że twój styl bycia, życia itp. strasznie przypomina Protectiona lub pata się nie wypowiem, bo nie śledzę ani jednego ani drugiego pod kątem właśnie życia ani podań które składali wcześniej i ich nie porównywałam, ale to jak się zachowujesz na czacie i w stosunku do mnie łudząco mi go przypomina. Do sedna. Moim zdaniem Twoje tłumaczenie nie ma kompletnie sensu. Kto się domyślał tego kim jesteś, ten się domyślał. Kto uważa Cię za doskonałego i perfekcyjnego kandydata na pomocnika niech uważa. Wątpię, żeby tak mocne zdanie zmieniło się pod wpływem wypowiedzi mojej, Thundera, Kruku czy Inevary. "Przykro mi, że zwykła plotka może uniemożliwić mi dostanie rangi Pomocnika na tym serwerze." Taka maluteńka uwaga. Nie przez zwykłą plotkę nie dostałeś rangi, a prawdopodobnie ze względu na jeszcze krótki czas gry. Jedyną osobą w Ekipie z krótkim stażem na CA jest CleverPixel, który nie określił konkretnie, kiedy zaczął grę a było to "kilka miesięcy temu". Kilka czyli może 7msc temu, 8, pół roku, 4. Tego nie wie nikt prócz jego samego. Tyle mam chyba do powiedzenia. Mój ostatni post odnośnie tej sprawy i Twojej osoby.
Ej no zaraz przecież istnieją modulatory głosu na ts inna sprawa że pat jest pedalskim mitomanem... ogólnie nie znam sprawy, ale i tak się wypowiem żebyście wiedzieli że żyję Chciałbym na końcu zwrócić uwagę na pewien fakt. Mianowicie, że administracja jest niesamowicie łatwowierna i nie uczy się na błędach. Chodzi mi głównie o te konta typu Webby, ProtectionZ (wiadomo ) czy choćby moje, Moderation, na którym po spędzeniu czasu na serwerze w nocy otrzymałem od "mojego serdecznego przyjaciela" XInfiniteraX /fly Cieszcie się że nie napisałem podania bo dopiero byście się ośmieszyli akceptując je (wcale się nie nabijam, chcę żebyście się czegoś nauczyli) Także no sprawdzajcie uważnie osoby kandydujące na pomocnika, a ten wasz "specjalista od TeamSpeaka" kłamiący z wiekiem znajdzie sposób na osoby robiące was w <ekhem> za pomocą modulatora Tutaj pozdrowię Sonię Tak więc pozdrawiam was serdecznie Aha, tamte konta na forum to robota thundera ale kto by mnie słuchał lepiej wlepić perma niewygodnej osobie nie [size=xx-small]
Był to żart, ponieważ śmieliśmy się z tego, że mogą mnie porównywać do Protectiona. Dlatego w ramach żartów pat i parę innych osób mówili do mnie do mnie "Prot", na początku mnie to bardzo irytowało, lecz potem przestałem na to zwracać uwagę