MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

CreepuGaming

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika KripuGaming, 4 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Docenione treści:
    51
    Na początku pragnę dodać że to nie jest 1 konto na forum

Imię: Mam na imię Eryk.

Dokładny nick w grze: CreepuGaming

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W dni robocze 2-4 godziny a w weekendy od 4-5 godzin, najchętniej siedzę na creative. Bo są Wakacje.

Data urodzenia: 2002.05.02

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam daty ale wersje tak, to była wersja 1.6.4.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015.03.01

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Zdarzyło się że kicka dostałem.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, nigdy.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: W sumie nic.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśnić działanie komend nie pisząc "Wpisz /pomoc". Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, zgłaszać wszystkie usterki/błędy administracji. Uprawnieniami są komendy /kick [nick] Wyrzuca gracza z serwera, /mute nick czas np 24h 7min 2days.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: To nie będzie kolejny tekst "Bo lubię pomagać". Gdyż często gram rano w godzinach 10-11 to widzę często jak gracze łamią regulamin, więc stwierdzam że ja jako ranny ptaszek będę taką cegłą w brakującym murze

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Będę próbował dogadać się z nimi, a jak nie pomoże to zrobić tak aby każda z stron była ukarana zgodnie z taryfikatorem kar.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak i to spore lubię rozmawiać z ludźmi lubię opisywać jak się czuję, tak mam

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Eryk Brzozowski, chodzę do prywatnej szkoły po zmarciu moich rodziców. Wychowuję mnie rodzina zastępcza, szczerze nienawidzę ich, mieszkam w Grecji w pięknym domu. Wyglądam jak nietypowy mężczyzna, a dokładniej mam niebieskie włosy, zielone oczy,I duży nos. Nikt mnie nie lubi chociaż lubię rozmawiać, jestem optymistą i chrześcijaninem chociaż nie chodzę często do kościoła.

Określ swoją dyspozycyjność: Od godziny 14-15 w dni robocze po 2 godziny, a w weekendy 10-11 po 4 godziny. Zależy czy jest szkoła czy są wakacje, święta itd.

Umotywowanie podania: Myślę że mi się uda bo jak wspominałem jestem optymistą.

Reklama
  2. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jestem na Tak.
    Całkiem ładnie napisałeś to podanie, pogrubienia, długo tu grasz.

3. Capybaraa

Capybaraa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak, podanie dobrze napisane, jesteś często na serwerze. Znam Cię i obserwuję twoją pomoc. Pomagasz innym graczom. Więc jeszcze raz TAK.

4. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie.

Nie widzę żebyś pomagał.
    Na forum się nie udzielasz.
    Często jesteś nie miły dla graczy.
    Podanie dosyć krótkie.

Wysyła link do oceny Podania, nie.

Bardzo się zmieniłeś od wcześniejszego Podania. Nawet imię. http://craftapple.pl/forum/thread-7162.html

Do tego twierdzisz, że tamto konto było kradzione a teraz sam go używasz.

5. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Docenione treści:
    51
    Może się mijamy, ja też cię często nie widuje @Diarect

6. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzięki Diarect, bez Ciebie by się nie obeszło, mam mniej pisania :D.

Cześć.

Ogólnie również jestem na NIE, Diarect to wypisał a ja się do tego przyłączam.

Jeszcze jedna sprawa na serwerze CreepuGaming napisał mi, że dzielił się z bratem[który prawdopodobnie nie żyje] nickiem i to on składał wcześniejsze podanie nie wiem czy to się przyda ale myślę, ze nie można się dzielić nickami.

7. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na NIE!
    Obraża,
    Nie pomaga,
    Reszta powodów Diarect!

Reklama
  8. CMata

CMata Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE
    Do takiej a nie innej oceny przekonał mnie Diarect
    Bo jeżeli kilka osób go poparło to chyba musi to być prawda.

9. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Witaj

Podanie napisane bardzo czytelnie porządnie, nie znalazłem błędów. Nawet nie zapomniałeś wypisać obowiązków Pomocnika - to się ceni. ;)

Jednak...
    Nic? Na pewno? A nie chciałbyś np. ograniczyć rzucania potek przez graczy, poprzez ich zgłaszanie? ;)
    Wydaje mi się, że tutaj czegoś zabrakło, ale na to jeszcze można przymknąć oko...

A jeśli chodzi o Twój stosunek do Graczy... Zazwyczaj jesteś "OK", ale czasem potrafisz komuś dokuczyć. Mam tu na myśli głównie obrażanie, chodź doszły mnie słuchy o niszczeniu cudzych działek blokami struktur. Niestety to, że bardzo łatwo wyprowadzić Cię z równowagi jest tutaj przyczyną mojej oceny... Jestem na NIE. Popracuj nad stosunkiem do innych i spróbuj za miesiąc, jeśli dalej będziesz chciał. Życzę Ci powodzenia! :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę