Infi o co ci chodzi ? Dlaczego dostałem degrada ? DLaczego ktoś z mojego konta kicknął popek713 ? DLaczego piterman1999 sam siebie kicknął a był afk ? Dlaczego dostałem zestaw /kit svip a go nie brałem? Co to jest kalumnie ??? http://scr.hu/1hg5/tljh0 ?? Infi co ty ku... Jak chcesz się mnie pozbyć z posady cm to powiedz a nie degradujesz mnie za nic.
Ej! Możesz mi za to dać degre infi, ale muszę tu wyrazić swoje zdanie. No nie fair , że dałeś gegre Toperowi. Bardzo się stara i jest (a właściwie był) najlepszym CzatModem. Właściwie to Ja, Toper i Piterman1999 byliśmy non-stop na serwerze i się czymś wykazwyaliEj! Możesz mi za to dać degre infi, ale muszę tu wyrazić swoje zdanie. No nie fair , że dałeś gegre
Właśnie! Na serwerze dzieją się ostatnio bardzo dziwne rzeczy -,- Czekamy na wyjaśnienie Infiniter. Bo mi gracze spamują na msg że dostają dziwne wiadomości msg od spambotów tip. -_-
Dzisiaj niby pisałem do ludzi Rotmiszcz Krol a jasno mu powiedzialem że u niego już nie gram.. Poza tym jak sie go spytałem czy kogoś wysłał. To odpisał : Widocznie ktoś mnie bardzo lubi. / Nie zaprzeczył. Kiedyś pisał że chce zniszczyć apple i zabrać ludzi do siebie.
Widocznie mamy atak na serwer. Wiadomo przez kogo. Cytuje "Dzisiaj niby pisałem do ludzi Rotmiszcz Krol a jasno mu powiedzialem że u niego już nie gram.. Poza tym jak sie go spytałem czy kogoś wysłał. To odpisał : Widocznie ktoś mnie bardzo lubi. / Nie zaprzeczył. Kiedyś pisał że chce zniszczyć apple i zabrać ludzi do siebie." , więc moim zdaniem powinniśmy być czujni i baczni. Niech Infiniter się wypowie.
Co tu się wypowiadać? Gracze ustawili sobie takie samo hasło u Rotshita jak mają tutaj. Zniszczyć apple... no LOL. A gdzie zdrowa konkurencja? Jakaś rywalizacja itd? Zniszczyć HAHAHA... no no Rotshit ... SA
mi też coś dziwnego się dzieje tepa mnie na spawn albo do mojego domku bez komendy. atak rotmiszcza?!?!