1.Nick z gry: Wiktoria2001 2.Data otrzymania bana: 05.08.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:wylogowanie się podczas walki 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ za wylogowanie się podczas walki jest karane 7 dniowym banem. A po drugie ja się nie wylogowałam a wpisałam komendę /lobby. Po trzecie mam świadków bo miałam udostępniony ekran na skype.
Wpisanie komendy /lobby jest również ucieczką, bo wychodzisz z serwera, na którym się bijesz. Twoi świadkowie nie mają nic do gadania, to ty dokonałaś wykroczenia, oni nie poniosą kary za Ciebie, ani Cie nie uratują. Ciesz się, że nie masz perma.
Wiktoria2001, znikłaś podczas walki. Oboje dobrze wiemy, że gdyby plugin działał to nie miałabyś możliwości aby się przeteleportować na Lobby. Z czego wynika, iż złamałaś opisaną tutaj zasadę [LINK] Co do długości kary to przyjmij to jako ulgowe potraktowanie sprawy przez Administrację. Mogłabyś mieć już bana permanentnego za recydywę. Dorzuć do tego jeszcze obrazę członka Ekipy i masz urlop do końca wakacji. Ban pozostaje.