MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

pat277

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika pat277, 6 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Imię: Mam na imię Marcin.
    Dokładny nick w grze: Mój nick to nadal pat277.
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie, około 5 godzin, a dniami nawet więcej, gdy mam czas. Najchętniej na Survival, lecz na SkyBlock również wchodzę.
    Data urodzenia: 15 Sierpnia 2001 roku.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Moja przygodę z Minecraft zacząłem około 2012, czyli jest to wersja 1.4.2 (Jeśli mnie pamięć nie myli)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Trudno podać tutaj dokładną datę, ale tak w przybliżeniu jest 08-06-2014.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Niestety, ale tak. Na serwerze byłem zbanowany prawdopodobnie przez pomyłkę, lecz zostało to rozwiązane w szybkim tempie.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:
    Owszem, pełniłem funkcje tzw. Policjanta oraz JuniorModeratora na pewnym serwerze gildyjnym.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wydaję mi się, że serwer jest odpowiednio zbudowany, tak aby nie grało się za łatwo, jak i za trudno.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek:
    -Pilnować atmosfery/porządku na czacie,
    -Jak sama nazwa wskazuję, ma pomagać graczom tym starszym, jak i tym co dopiero zaczynają swoją przygodę na naszym serwerze, mam namyśli to, że ma obowiązek wyjaśniać działanie komend i wskazywać drogę do celu,
    -Pomoc rangom wyższym, czyli Administracji i Moderatorom, oraz wykonywać ich polecania, wskazania,
    -Zgłaszać wszelkie błędy, bugi oraz usterki do odpowiednich osób, lub na support.craftapple,
    -Być dostępny na serwerze,
    -Być wzorem dla innych graczy, nie powinien przeklinać, wyzywać innych graczy.

Natomiast ma uprawnienia do używania komendy:
    -/kick <nick> <powód> - jest to podstawowa komenda, która jest przypisana Pomocnikowi dawniej CzatModeratorowi.
    -/mute <nick> <czas> <format_czasu> - Blokuje możliwość pisania na określony czas danemu graczowi, który został wpisany w pole <nick> np. /mute pat277 24h

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ mimo że jest bardzo dużo pomocników, są momenty kiedy ich nie ma, a są potrzebni. Chciałbym mieć dodatkowe obowiązki, ponieważ chciałbym angażować się w rozwój serwera, oraz dlatego, że pomoc to moje "drugie" imię.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku rozpoczął bym rozmowę (wysłuchał co kto ma do powiedzenia na ten temat) ewentualnie ostrzeżenie, a gdyby to nie pomogło po prostu bym ukarał komendą /kick.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Tak jak napisałem w pierwszym punkcie. Marcin, jestem w 2 klasie gimnazjalnej profilu RA (Rozszerzony Angielski) oraz WOKKAWJA (Wiedza o kulturze krajów anglojęzycznych w języku Angielskim)
    Moim hobby jest podróżowanie, lekkoatletyka, oraz nauka nowych języków.
    Można się ze mną w pewnym stopniu dogadać w języku Hiszpańskim, Angielskim, Francuski, oraz Niemieckim.
    Jestem osobą pogodną, oraz mam dystans do Siebie. Jestem zawsze chętny do pomocy. Dawniej byłem wolontariuszem w akcji charytatywnej w moim mieście.
    Lubię pomagać innym osobom, niezależnie czy je lubię czy nie.
    Zazwyczaj pomagam bezinteresownie.
    Jeśli chodzi o ortografie, to nie mam z nią większych problemów. Zawsze staram się dbać o poprawną pisownie ortograficzną. Rzadko mi się zdarzają błędy.
    Mieszkam w województwie Wielkopolskim a dokładniej Nowy Tomyśl (bliskie okolice Poznania).
    Można się ze mną skontaktować przez GG oraz TeamSpeak3.

Określ swoją dyspozycyjność: W okresie wakacyjnym mogę nawet od 10 do 15, a czasami nawet więcej.
    Umotywowanie podania: Wydaję mi się, że jestem osobą odpowiednią na to stanowisko, dlatego, że potrafię załagodzić konflikty, odpowiadać na wiele pytań jednocześnie, i czytać wszystko co na czacie się znajduję.
    Chciałbym jeszcze prosić o uchylenie punkt a Paragrafy Ekipa i Administracja w punkcie 8.
    Chciałbym się dostać tylko na Pomocnika. Nie zależy mi na awansie wyżej ponieważ jak wiadomo były problemy, a jako Pomocnik miałbym wystarczające uprawnienia aby zapanować nad czatem, na czym mi najbardziej zależy.

Dziękuje za przeczytanie, pozdrawiam pat277.​

Reklama
  2. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Plusy:
    • Długi czas gry w MC
    • Bardzo długi staż na serwerze
    • Doświadczenie

Podanie ładnie napisane. Ponad to jesteś aktywny na serwerze i forum. Bardzo dużo pomagasz, angażujesz się w życie serwera, masz wiedzę.
    Jesteś bardzo sympatyczną i pomocną osobą.
    Jestem na TAK.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Już kiedyś została ci powierzona ta funkcja i co ? sam wiesz najlepiej jak to się skończyło. Ja bym się na razie wstrzymał co do ciebie, sam się przekonałem jaki jesteś dobrze wiesz o co chodzi, nie będę tu mówił przy wszystkich. Na chwile obecną zostaje bez zdania.

EDIT: Kategoryczne NIE, fałszywa świnia.

4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Po co Tobie ranga? Ja tam sobie znalazłem sposób na "panowanie nad chatem" tzw. "ignore i elo".

5. CMata

CMata Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie znam cię ale jak podanie przeczytałem wydajesz się spoko
    Na TAK

6. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Pora, żebym ja się wypowiedziała.

Na Nie:
    - Byłeś karany, ale mniejsza z tym.
    - Nie widzę, jak pomagasz. Może dlatego, że niezbyt często Cię widuję na sv?
    - W punkcie "Opisz swoją osobę" coś Ci tam nie wyszło, ale chyba można przymknąć oko.
    - Było kilka błędów

Na Tak :
    - Pełniłeś podobną funkcję.
    - Znasz uprawnienia i obowiązki Pomocnika.

Ostatecznie:
    Neutral ➕➖

#PisanieZTelefonu

7. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Jedyną sytuacją w jakiej mógłbyś starać się o posade pomocnika wg. regulaminu jest rezygnacja ze stranowiska. Nie degrad spowodowany zachowaniem.

Podpunkt a. ciebie nie dotyczy.

Reklama
  8. Haio

Haio Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pozwolę sobie osobno skomentować poszczególne podpunkty c: Tak więc...

Najgorsze co można zrobić w Podaniu, czy jakimkolwiek innym piśmie to zamienić pisanie zdań na wymieniane od myślnika/po przecinku. Ogromny minus.

Pomocnik powinien znać podstawy ortografii, interpunkcji oraz składania zdań. Niestety, u Ciebie brak dwóch, ostatnich umiejętności. A co do samego podpunktu, jego treści, przekazania... nic nowego, nic fajnego. Drugi, ogromny minus.

Składnia zdań leży i kwiczy. Nie ma tu ładu, składu, a w większości nawet sensu. Warto też dodać, że Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. jest tylko i wyłącznie informacją dla użytkownika, nie powinno jej być w Podaniu. Trzeci, duży minus.

"od 10 do 15" czego? jajeczek wielkanocnych? metrów? ołówków? A zresztą, to nie istotne, gdyż źle zinterpretowałeś cały podpunkt.
    Dyspozycyjność to gotowość do podjęcia się jakiegokolwiek zadania o jakiekolwiek porze. Określając ją powinieneś zrobić to np. procentowo oraz podać argumenty, dlaczego tak, a nie inaczej. Czwarty, duży minus.

Tutaj znowu nic nowego, nic fajnego. Uczepię się jedynie części zaczynającej się słowami Chciałbym jeszcze prosić o uchylenie...

Po jakiego grzyba prosisz o uchylenie podpunktu a z 8 punktu oraz 9 paragrafu, skoro powodem zaniknięcia Twojego nicku z listy Ekipy Mc nie było odejście, a degrad za naruszenie norm socjalnych? Moim zdaniem jest to próba oszustwa Administracji, Ekipy oraz graczy, za co prócz natychmiastowego odrzucenia podania powinieneś dostać karę na serwerze Mc CraftApple w postaci banicji.

Podsumowując. Jestem kategorycznie na NIE.

9. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Docenione treści:
    51
    Ja cie w ogóle nie widzę na tym stanowisku.
    [/b]1. Nie pomagasz.[/color]
    2. Czepiasz Się Wszystkiego.
    3. Kłamiesz.

Popracuj nad szacunkiem do innych osób, NIE !

10. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Na Tak:
    -

Na Nie:
    - Jestes fałszywy,
    - Miałes tą range, lecz ją olałes,
    - Miałes bana,
    smieszne.

Ocena:
    Na NIE ! ! !

11. Dziwi mnie, że w ogóle składasz podanie.

Oczywiście, że na NIE, a dlaczego... szkoda pisać

12. SMAV

SMAV Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem Na nie Wszystko wymienione z góry

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę