Imięawid Dokładny nick w grze:magnumpl Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Najchętniej przebywam na CraftApple, od 13:00 do 15:30 Uważam że jestem aktywny. Data urodzenia:2004r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Rozpoczołem grę w minecraft gdzieś tak 5 miesięcy temu, wersja 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Zaczołem grę na CraftApple , 3 miesiące temu. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Byłem 1 raz karalny. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Nie pełniłem podobnej funkcji. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic nie chiałbym tu zmieniać, wszystko jest ładne, kolorowe, oraz barwne. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:/kick [gracz] [powód] /mute [gracz] [czas]. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chiałbym zostać pomocnikiem, ponieważ lubie pomagać graczom z różnymi problemami oraz powstrzymywać graczy od niechianych treści. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw musiałbym poznać dany konflikt jeśli na przykład gracz będzie pisał na czacie wulgaryzmy albo niechciane treści, użył bym komend typu: /kick [gracz] [powód] /mute [gracz] [czas] Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Wydaję mi się że umiem współpracować z ludźmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię dawid, gram w minecraft'a ponieważ lubie robić kreatywne żeczy typu budowanie, lubię budować różne rozmaite budowle.Oraz gram w minecrafta ponieważ zauważyłem że można zrobudować naprawde realistyczne, wielkie barwne żeczy.Lubię poświęcać gre w minecraft na waszym serwerze gdyż zauwarzyłem że wasz serwer ma popularność i sam wywnioskowałem że warto grać na waszym serwerze dobrze zbudowanym z różnymi grami, oraz za prace którą zrobiliście. Określ swoją dyspozycyjność:Spełniam obowiązki jak mam na to okazje na przykłąd, wrzuce screen shot na forum. Umotywowanie podania:Mam nadzieje że moje podanie się spodobało , starałem się żeby nie było błędów ortograficznych i żę administracja uwzględni moje podanie i je zaakceptuję.
Wspomniałeś, że byłeś karany. Nie wspomniałeś, że był to ban za wykorzystywanie błędów serwera. Na serwerze cię widuję dużo. Nie pomagasz, jesteś mało aktywny. "2004r." to nie data. Gdzie obowiązki? Jeden przykład, który nawet nie pokazuje konfliktów. Punkt opisujący twoją osobę zawiera 3 zdania- niezgodność z instrukcją. Tytuł wątku niezgodny ze wzorem. Liczne błędy w pisowni. Podanie nieczytelne. Jestem na nie. __________ Edycja po odpowiedzi- nie odpowiadaj pod własnym podaniem, uznaje się to za nabijanie postów często. Robiłeś ss jak pomagałeś, ergo pomagałeś na pokaz. Szkoda, że ja nigdy nie widzę, jak pomagasz.
Tak Inevara dostałem od ciebie bana Za ,,Wykorzystyawamoe błędów serwera" nie ukrywam ale dała mi to koleżanka nie wiedziałem że żucanie tego przedmiotu jest karalne. A dziś nawet pomagałem i byłem aktywny ss na forum wysyłałem.