MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

V3RS0

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika V3RSO, 6 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. V3RSO

V3RSO Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Rafał
    Dokładny nick w grze: V3RS0
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Za dawnych czasów grałem po 4-6h i to najczęściej na Survivalu. Teraz jestem w stanie spędzać podobną ilość godzin, a jeżeli chodzi o tryb to mam zamiar grać i na Survivalu i na Creativie tyle samo :p
    Data urodzenia: 19.11.2000r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Oj z tym będzie ciężko. Najpewniej 2010r. i zaczynałem od alphy - nie pamiętam dokładnie od której.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie jestem w stanie tego stwierdzić. Aktualnie powracam do craftapple po bardzo długiej przerwie. Zapomniałem niestety nick na jakim kiedyś grałem bo nie miałem wtedy premium. Ale zaczynałem... no bardzo dawno temu, na prawdę nie wiem ile temu.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie :3
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak oczywiście. Funkcję pomocnika pełniłem na wielu serwerach osiągających ilość graczy nawet po 150+ w godzinach szczytu. Sam też prowadziłem klika serwerów o podobnej ilości graczy online :)
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aktualnie nie mam żadnych zastrzeżeń do serwera. Jest to serwer, który kiedyś za moich czasów bardzo dobrze się zapowiadał i nie zawiodłem się na nich. Po powrocie widzę, że wszystko jest na jak najwyższym poziomie.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie pomóc moderatorom ogarniać chat, pomagać jak i odpowiadać na wszelkie pytania zadane przez graczy, musi wszelkie znalezione bugi zgłaszać do Administracji bądź vcAdministracji jak i być aktywnym w życiu serwera/na forum w dyskusjach oraz dyspozycyjnym. Pomocnik posiada uprawnienia do mutowania oraz kickowania graczy z serwera.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Przez ostatni miesiąc wracam do Minecrafta. Obracałem się po różnych serwerach i nie natrafiłem na nic ciekawego aż do teraz. Przypomniałem sobie dzięki koleżance, która była tutaj bodajże moderatorem o tym serwerze. Niestety nie udało mi się przywrócić mojego starego konta ponieważ po prostu nie pamiętam nicku. Jako iż lubię moderować serwery MC i znam się na tym, postanowiłem się spróbuję swoich sił i napiszę podanie.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się po prostu uspokoić graczy biorących udział w konflikcie. Jeżeli moje starania się na nic nie zdadzą to nałożę mute bądź kicknę. Nie łatwo jest odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ konflikty są różne.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, oczywiście :p
    Opisz swoją osobę: Mam na imię Rafał w tym roku będę miał 16 lat. Od dzieciaka gram w klocki i do tej pory mi się nie znudziły mimo tego, że wiele osób je hejtuje itp. Ogólnie oprócz grania w MC zajmuję się informatyką. Ze strony komputera potrafię zrobić bardzo dużo. Jestem webmasterem jak i grafikiem, najczęściej obracam się w forach na silnikach IPB. Poza komputerem gram bardzo dużo w piłkę nożną jak i koszykówkę. Od czasu do czasu wyjeżdżam sobie w trasę z dziadkiem ciągnikiem siodłowym (dla mniej zaznajomionych ludzi TIR'em). Jestem bardzo miłą osobą jak i koleżeńską. Mam dobry kontakt z graczami. Potrafię pracować w grupie jak i samotnie. Jeżeli zaczynam coś robić to doprowadzam to do końca i zawsze staram się zrobić to jak najlepiej. Zawsze interesowałem się prowadzeniem bądź pomaganiem w prowadzeniu serwerów MC. Nie dla rangi czy uprawnień po prostu to lubię i myślę, że osoba na tym stanowisku przede wszystkim powinna lubić to robić. No i poza tym szybko się uczę :D
    Określ swoją dyspozycyjność: Z niedzieli na poniedziałek wyjeżdżam i nie będzie mnie tydzień. Po powrocie jestem od 14 do późnej godziny w nocy dostępny, a po wakacjach od 15 do 23.
    Umotywowanie podania: Nie będę się tutaj rozpisywał. Mam nadzieję, że mimo iż nie pamiętam swojego dawnego konta, a na tym gram krótko to wiek, doświadczenie jak i chęć pełnienia tego stanowiska skłoni was do dania mi szansy. Pozdrawiam!

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Podanie niezgodne ze wzorem.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Minecraft w 2009r. nawet nie istniał.

Nie podałeś komend pomocnika.

Ogólnie podanie krótkie, nie przyłożyłeś się, zabrakło nie, których punktów min.

"W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:"
    "Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:"
    "Określ swoją dyspozycyjność:"
    "Umotywowanie podania:"

Zapoznaj się ze wzorem i napisz podanie za miesiąc, na chwile obecną jestem na NIE.

EDIT: Gdzie są komendy jeśli mogę wiedzieć ? komendy to by było

/kick nick powód Np: /kick Hate_you Ogarnij się
    /mute nick czas Np: /mute Hate_you 24H

4. V3RSO

V3RSO Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ladavi: Przeoczyłem to, już edytowałem temat :)
    Hate_you: Masz rację MC wtedy nie istniał. Po prostu jestem dzisiaj zamotany i źle obliczyłem lata, już poprawiłem :p Co do brakujących podpunktów, tak jak wyżej pisałem - przeoczyłem je. Już zostały dodane :) A komendy są podane :p

edit:
    "Pomocnik posiada uprawnienia do mutowania oraz kickowania graczy z serwera."

5. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Na razie sobie odpuść pełnienie rangi Pomocnika na tym serwerze ze względu na twoją przerwę.
    Jak już Cię gracze poznają, będziesz pomagał, a także będziesz bezkonfliktowym graczem, wtedy pomyśl o napisaniu podania.

6. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Nie lubię modyfikacji podań, oznacza to że nie poświęciłeś za dużo czasu przy jego tworzeniu. Odrzucone.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę