MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Zmiana w regulaminie - Potka niewidzialności na arenie

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Cupido, 6 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cupido

Cupido Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jeśli ktoś wypije potkę niewidzialności, nie widać nick'u wiec jak mam napisać skargę z dołączonym dowodem że ktoś lognoł podczas walki. Powinno to zostać naprawione...

Zmiany w regulaminie lub w inny sposób.

Reklama
  2. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Znaczy masz na myśli karalne używanie mikstur niewidzialności na arenie? Myślę, że to dość dobry pomysł, ale by był problem. Jak wtedy kogoś "przyłapać" skoro nie widać tej osoby? Trzeba by było dodać jakieś kolejne uprawnienia dla Ekipy, aby widzieć niewidzialnych.
    Wszystko jest możliwe, ale myślę, że można poprostu zablokować mikstury niewidzialności na Survivalu.

Pozdrawiam

#PisanieZTelefonu

3. Cupido

Cupido Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie wiem ale jak się udowodnij to powinien być perm bo inaczej to utrudnianie jest bo co z tego że nagram film jak nicku nie wiec ...

EW proszę podać linka do moda który pokazuje nicki na niewidkach -.-

4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Wydaje mi się, że jest to bez sensu, żeby wszystko zmieniać, poczekajmy jeszcze te parę dni aż zostanie przywrócone tak zwane"Ct" to wtedy znikną wszystkie problemy związane z wylogowaniem się podczas walki. Proponuję teraz odpuścić sobie rozrywkę związaną z PVP do puki wszystko nie wróci do normy.

5. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Osoby z rangą Moderatora i wyżej mają możliwość zobaczenia nicku, nawet jeśli ktoś jest na niewidce. Na tę chwilę musimy poczekać, aż plugin na CT zostanie ponownie wgrany/włączony.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę