1.Nick z gry: Diarect 2.Data otrzymania bana: 07.08.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: "Loganie podczas walki" 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Film, który przedstawił pat został nagrany dawno, przed wprowadzeniem kary za loganie. Był wrzucony przez Hate_you, ale potem usunięty. Pat go pobrał i teraz się mści. Do sedna, lognąłem przed wprowadzeniem kary za loganie.
Dokładnie tak, jak napisał Diarect. Film przedstawiony przez pata277 został nagrany dawno, przez Hate_you (kolega zapewne to potwierdzi), aczkolwiek udostępniony został teraz, by niejako zemścić się na Diarect'cie. Jestem za UB.
Faktycznie to co przedstawia nam Diarect jest absolutną prawdą, ponieważ sam przy tym byłem i te nagranie było nagrane przed wprowadzeniem kary za loganie. Dane nagranie jest raczej już przedawnione i nie powinno być brane pod uwagę.
Potwierdzam film został nagrany wcześniej, cała akcja/sytuacja była nagrana dla beki. Lekko mówiąc Pat przywłaszczył sobie mój film bez mojej wiedzy. Jestem za UB, pat się mści bo mu nie powiodło się w kandydowaniu na pomocnika.
Jestem za UB, ponieważ: - pat277, lubi kłamać, daje fałszywe dowody które są nie stworzone. Nie wiem czy to prawda, ale możliwe że przez niego bana mogłem sam kiedys mieć. Jestem za UB. - Pat odpusc sobie, bo żebys mógł to wszystkich po banował. Pozdrawiam.
To ja może dam pewnego ss. http://imgur.com/a/rAD0G Hate_you. Przepraszam, ale zgodnie z tym, co mówi regulamin: "Każdy Gracz/Klient, który posiada wiedzę na temat złamania niniejszego Regulaminu przez innego Gracza/Klienta, ma obowiązek poinformować Administrację/Ekipę, w przeciwnym wypadku zostanie potraktowany tak samo, jak osoba go łamiąca." Jeśli Administracja uzna, że film został nagrany wcześniej, i uzna, że mój czyn był "podrabianiem" dowodów, jestem gotów ponieść karę.
Szczerze? To nie jest 'ogromne' przewinienie. Tak jak już napisałem wcześniej, nie obchodzą mnie Wasze spory. Zdania nie zmieniam.
Niemniej jednak pozwolę sobie poinformować, iż Diarect trafia na listę Graczy Otoczonych Szczególną Uwagą.