Witam wszystkich z tej strony ja. Zaczynając nazywam się Arkadiusz mam 16 lat gram w piłkę od 9 lat w klocki pogrywam dla zabawy z faktu, że są tu jakże mili ludzie. Jestem rad witając was myślę, że przyjmiecie mnie również gorąco . Sprawa nr2 Jestem ze Śląska Rybnik/Katowice Spiż i te sprawy w sumie to ciężko bo szukam kogoś na ts do gry itp na razie taki samotny wilk ze mnie. Do zobaczenia w grze
Elo, Skoro już jesteś z nami jakiś czas to pewnie znasz już Regulamin CraftApple. Jeśli nie to zerknij tutaj: http://craftapple.pl/forum/forum-36.html Witaj na CA.
Witaj na naszym serwerze. Mam nadzieję, ze zostaniesz z nami na dłużej. Pozwól nam się lepiej poznać i odpowiedz na kilka pytań Kod: Jak masz na drugie imię? Twoja ksywka ? Ile centymetrów mierzysz? Jaki masz numer buta? Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy? Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Czego nie lubisz robić? Co lubisz najbardziej jeść? Czego najbardziej nie lubisz jeść? Jaki jest twój ulubiony owoc? Jakiego warzywa nie lubisz? Jakiej czekolady nie lubisz? Co najczęściej jesz na śniadanie? Co najczęściej jesz na kolację? Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? W jakim stylu się ubierasz? Jaki masz kolor włosów? Jakiej długości są twoje włosy? Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Wolisz brunetki czy blondynki? Jakiego koloru są twoje oczy? Lubisz zwierzęta? Masz zwierze? Masz chłopaka/dziewczynę? Lubisz mnie? Dlaczego? Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Co byś mi teraz powiedział? Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? Masz telefon domowy? Masz rodzeństwo? Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Jaką słuchasz muzykę? Jakie jest twoje ulubione drzewo? Jaki jest twój ulubiony film? Jaki jest twój ulubiony serial? Czy lubisz śpiewać? Czy lubisz tańczyć? Czy lubisz rysować? Ulubiony gadżet? Ulubiona strona internetowa? Ulubiony program telewizyjny? Jaki jest twój ulubiony sport? Uprawiasz jakiś sport? Ulubione przysłowie? Czego nigdy byś nie zrobił? Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Co byś zmienił na świecie? Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Na jakich instrumentach umiesz grać? Wierzysz w prawdziwą miłość? Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Czy umiesz pływać? Jakie lody najbardziej lubisz? Lubisz długo spać? Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Jaki obcy język znasz? Napisz coś w tym języku Co to znaczy? Jeździsz na rowerze? Jeździsz na rolkach? Jeździsz na hulajnodze? Jeździsz na deskorolce? Ulubione miejsce wakacyjne? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Lubisz chodzić do kina? Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Czy lubisz czytać książki? Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Jaka jest twoja ulubiona bajka? Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Jakie masz hobby? O czym marzysz? Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Wymień 4swoje wady. Wymień 4 swoje zalety. Co cię denerwuje? Czego się boisz? Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Jaką porę roku najbardziej lubisz? Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jaki jest twój ulubiony numer? Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?
Hm Sorki że teraz odpisuję po 3-4 dniach ale miałem ciężkie dni i już jestem otwarty na to żeby lepiej się poznać. Dostałem się na serwer przypadkiem bo szukałem dobrego survivala no i co tu dodać... Trafiłem
Jak masz na drugie imię?: Kamil Twoja ksywka ? Garda ( Czasy kiedy miałem 10 lat xD) Ile centymetrów mierzysz? 176 Jaki masz numer buta? 40 Jaki masz znak zodiaku? Panna :I Wierzysz w horoskopy? Nie za bardzo Wklej zdjęcie! Może kiedy indziej bo nie mam nigdzie Jesteś praworęczny czy leworęczny? Lewo Czego nie lubisz robić? Pracować Co lubisz najbardziej jeść? Kotlet z piersi Czego najbardziej nie lubisz jeść? Grzybów -.- Jaki jest twój ulubiony owoc? Arbuz Jakiego warzywa nie lubisz? Lubię wszystkie Jakiej czekolady nie lubisz? Miętowej Co najczęściej jesz na śniadanie? Płatki Co najczęściej jesz na kolację? Parówki Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Widuję się codziennie na treningach W jakim stylu się ubierasz? Sztywniótko reprezentuję ulicę prawilny dres xD ale z umiarem Jaki masz kolor włosów? Czarne Jakiej długości są twoje włosy? Krótkie Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Proste Wolisz brunetki czy blondynki? Blondi <3 Jakiego koloru są twoje oczy? Zielone Lubisz zwierzęta? Tak Masz zwierze? Psa Masz chłopaka/dziewczynę? Dziewczynę Lubisz mnie? W sensie podającego kod oczywiście Dlaczego? Samym tym, że udzieliłeś się pod postem i przywitałeś mnie jakże ciepło ^^ Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Przelizałem taką laskę i za mną latała -.- No i było by tego jeszcze trochę Co byś mi teraz powiedział? Grałem wczoraj mecz Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Umiesz grać w piłkę? Kiedy masz imieniny? W sumie to nie wiem Masz telefon domowy? Nie Masz rodzeństwo? Tak Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Klara Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Lucian Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Andrzej Grabowski Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Małgorzata Socha Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Robert Downey Jr. Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Nie mam takiej Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Legia Warszawa Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? FC Barcelona Podaj ulubioną piosenkę/piosenki KaeN Zbyt wiele Jaką słuchasz muzykę? RAP Jakie jest twoje ulubione drzewo? Mi to jedno Jaki jest twój ulubiony film? GOL Jaki jest twój ulubiony serial? M jak miłość xD Czy lubisz śpiewać? Freestyle Czy lubisz tańczyć? Wszytko Czy lubisz rysować? Nie potrafię :X Ulubiony gadżet? Piłka do nogi Ulubiona strona internetowa? Jak na razie to youtube Ulubiony program telewizyjny? Ludzie gór Jaki jest twój ulubiony sport? Piłka nożna <3 Uprawiasz jakiś sport? Gram w piłkę nożną 9 lat Ulubione przysłowie? Cel uświęca środki Czego nigdy byś nie zrobił? Jadł grzybów.. Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? żył bym jak król ale dalej bym grał w piłkę ;D Co byś zmienił na świecie? Władców niektórych Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? 7 razy pod rząd Na jakich instrumentach umiesz grać? Grałem kiedyś daaawno rok na skrzypcach coś tam pamiętam Wierzysz w prawdziwą miłość? Chyba Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Rmf Czy umiesz pływać? Tak Jakie lody najbardziej lubisz? Owocowe Lubisz długo spać? Bardzo Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Kurde no jak mi się jakaś blondi śni xDD Jaki obcy język znasz? Angielski Napisz coś w tym języku: Ok now is good? Co to znaczy? Ok teraz jest dobrze? Jeździsz na rowerze? Tak Jeździsz na rolkach? Nie Jeździsz na hulajnodze? Nie Jeździsz na deskorolce? Nie Ulubione miejsce wakacyjne? Hiszpania Lloret Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? W sumie to jedzenie picie cały sprzęt do przeżycia Lubisz chodzić do kina? Czasami Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Hm nie byłem ostatnio Czy lubisz czytać książki? Autobiografie Jaka książka jest twoją ulubioną książką? O Messim Jaka jest twoja ulubiona bajka? Scooby Doo xD Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Angora Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Piłkarzem klasy światowej Jakie masz hobby? Gram w piłkę to jedyne hobby i wszystko co robię O czym marzysz? O karierze piłkarskiej jak wyżej Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Zdrowie Rodzina Sprawność Wymień 4 swoje wady. Skrajny Egoista lubię się lenić często olewam różne rzeczy nie jestem dobrym kandydatem na chłopaka.. dziewczyny xD Wymień 4 swoje zalety. Robię wszystko na 100% Można mi zaufać powierzyć coś ważnego Jestem punktualny No i jestem dziwny Co cię denerwuje? Jak ktoś krzyczy Czego się boisz? Skakać na bungee Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Sobota ( Mecz ) Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Poniedziałku przeważnie Jaką porę roku najbardziej lubisz? Wiosna/Lato Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Zimy Jaki jest twój ulubiony numer? 20 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? nie mam takiego