MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Creative - naprawa sytuacji.

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Ladavi, 7 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    W związku z tym, że dopiero trwają prace nad usunięciem "potek", które cały czas utrudniają użytkownikom serwera Creative grę mam pytanie.

Czy na ten czas kiedy potki są dostępne nie można wyłączyć tymczasowo tego trybu? Fale banów nic nie dają, ponieważ cały czas pojawiają się nowi "potkarze", którzy nie dość, że utrudniają budowanie innym to jeszcze ich zabijają nie tylko na działkach, ale również na spawnie co uniemożliwia wyjście z niego kiedy "potkarz" zabija nawet osoby będące na trybie "kreatywnym".

Jeśli wyłączenie serwera nie wchodzi w grę z jakiś przyczyn to, może czas na jakieś awanse pomocników i ustalenie, żeby przykładowo 3 pomocników nie siedziało sobie na survivalu kiedy creative jest "niekryty"? Chociaż to z pomocnikami to też średnie rozwiązanie, bo nie znam możliwości pomocników jeśli chodzi o nagrywanie, ale chociaż "kopniaki".

Pozdrawiam Ladavi.

Reklama
  2. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Ladavi, jeżeli tryb Creative zostałby zamknięty na jakiś czas, to byłyby "korki" na spawnie. Wszyscy na Sv i brak miejsca oraz lagi. Myślę, że to zły pomysł. Najlepiej unikać tych mikstur jakimś cudem :/

3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Brak miejsca na survivalu to nie jest nic nowego.
    Lagi? 120 osób na survivalu to nadal 120 osób na survivalu.

4. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Przepraszam, zapomniałam dodać, że te lagi na spawnie (tak podejrzewam). Niedługo to powinno być naprawione, tak mówią.

5. JakubCreeper

JakubCreeper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Cóż, też mam wrażenie, że tymczasowe wyłączenie Creative to jedyna opcja. Ilość "potkarzy" powinna spadać, w końcu leci mnóstwo banów, ale zamiast tego wzrasta, ponieważ "potkarze" rozrzucają potki innym, niektórzy sami proszą o potki itp.
    Lagi pojawiają się tak czy siak, na to nic nie poradzimy.

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Dziękujemy za wszystkie sugestie.
    To naprawdę budujące gdy Gracze wspomagają Ekipę pomysłami na ulepszenie serwera. To oznacza, iż udało się Nam wszystkim stworzyć swego rodzaju Społeczność CraftApple, której nie jest obojętny komfort rozgrywki.

Problem na dzień dzisiejszy zdaje się być rozwiązany.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę