MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pożegnanie

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Diarect, 13 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dobry wszystkim, w tym wątku chciałbym się z Wami pożegnać. Koncząc zarówno z grą na serwerze jak i z całym minecraftem. Można było zauważyć, że co raz rzadziej jestem na serwerze, ts oraz forum. Krótko mówiąc znudziła mi się ta gra, znudziło mi się również wysłuchiwanie fałszywych plotek o mnie, pozdrawiam tutaj osoby, które się przyczyniły do rozejścia się plotki. Za dużo czasu już poświęciłem na grę, olewając przy tym znajomych i przyjaciół. W dodatku niedługo koniec wakacji, a ja idę do nowej szkoły, więc chcąc, czy nie chcąc, musiałbym ograniczyć grę. Za wspólną gre oraz wspaniałe rozmowy na ts chciałbym podziękować takim osobom jak;

Gabi48 - Wspaniała osoba, w tym też super przyjaciółka. Życzę Ci awansu na rangę wyższą, no.i żebyś za szybko nie opuściła serwera. Takiej osoby jak Ty to ze świecą szukać. Bardzo się cieszę, że będziemy utrzymywać kontakt.

ciastkoxdxdxd - Kochana <3 Wspaniała osoba, tutaj też sie cieszę, ze bedziemy utrzymywać kontakt.

MakkimPro, JohnRambo - Super koledzy, wspaniali ^^ Tutaj też kontakt będzie.

Ros - Na koniec nie było dobrze, ale tak to jesteś ok, dzięki za pomoc w pvp : )

Wiktoria2001, Natalaaaa2001, xXKorusXx, xeTOGY - Dziękuje za te kłotnie, na prawdę będę tęsknił.

Arbuzik, xKaroo - Super przyjaciółki, te walki u Pauli w domu ^.^. Kontakt będzie :).

MarcinMT - zabwany, super zabawy. #Będe_tęsknił

Ladavi, Dyplomata, Hate_you - również wspaniałe osoby, dziękuje za wszystko. Powodzenia w prowadzeniu gildii :).

Haio - miła, pomocna. Trzymaj się

Snowi( Nie pamiętam nicku :/), fox12 - Bardzo miłe osoby, tak młode, a jakże ogarnięte. Powodzenia w rekrutacji :).

luckiasfalt - dziękuje, za te wspólne szukanie statków w endzie, i Twoje krzyki na ts. Ojej, naprawdę będę tęsknił. :/

ThreeEyedMaster, Marcinek7 - Super ViceAdmini ^^. Świetne poczucie humoru, życzę awansu na rangę wyższą.

Pajsyn, nowez - Najlepsi Admini pod słońcem :) ^^.

Kuku999 - Dobry kolega, powodzenia .

MCKAWKA - Miła osoba, pomocna i fajne poczucie humoru .

Lucklucky10 - Mój ulubiony moderator :) Trzymaj się .

exorcizm - Super osoba, dziękuje za te rozmowy na ts.

Skiven - Jesteś ok, powodzenia.

Zielony - Super wujek :D Będę tęsknił.

Wovri, Nevil100 - Dziękuje za rozmowy na ts, jesteście super.

Minionka, Gwiazda - spoko dziewczynki, zabawne ^^

Dziękuje również innym osobom, z którymi rozmawiałem, pisałem. Wszyscy jesteście super :)

Teraz coś innego, mniej przyjemna sytuacja, ale żeby wiedzieli.

pat277 - Najbardziej fałszywa osoba jaką znam, dwulicowość - ta cecha ma u Ciebie przewage nad innymi cechami, nie wiem jak człowiek może być tak fałszywy, zakłamany i nie przyjemny.

Inevara - Twoje podejście do graczy jest naprawdę bardzo dziwne, czasami nawet chamskie. Nie fajnie.

Kruku - Na początku wydawałeś się być ok, ale potem. Nie. Tak czy siak. Jeżeli dalej się tak zachowywał, w takie lizuska u Pani Admin to mozna sie spodziewać awansu u Ciebie, nie za pomoc, którą niesiesz innym, bo tego jest bardzo mało a za podlizywanie się.

Jeżeli o kimś zapomniałem, to z góry przepraszam. Naprawdę to co tutaj przeżyłem bylo super, te wspólne rozmowy, nigdzie indziej nie będzie tak dobrze jak tu. Niestety ostatnie sytuacje przyśpieszyły moją decyzje. pat277, Kruku.

Będę bardzo za tym tęsknił :/ Możliwe, że kiedyś wrócę. Jeśli ktoś chcę utrzymywać ze mną kontkat, to u mnie na profilu macie mój numer GG, piszcie :)

Jeszcze raz wszystkim dziękuje. Do kiedyś, bywajcie.

Darek.

pat277, z tego co słyszałem ( Nie mówię, że to prawdA) to masz chłopaka, lepiej się nim zajmij bo jak na razie potrafić się podlizywać, i szerzyć nie prawdziwe lub mylące informacje w celu dowartościowania się : ) Twoje zachowanie na prawdę jest dziwne, najpierw mi utrudniasz, potem pomagasz, a następnie znów utrudniasz. Żałosny człowiek. Pod innym nickiem nie wróce, jakbym miał wracać to pod nickiem - Diarect. Nie przychodzą mi do głowy takie myśli jak Tobie, przecież to wlaśnie Ty, jeszcze dawno chcialeś, założyć nowe konto i podać sie za dziewczynę, w celu osiągnięcia korzyści.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Nie wracaj, Filipie.
    Plotki fałszywe nie było, fałszywe były twoje ściemy aby wykorzystać ranę Pomocnika do przekazywania informacji do złych celów, ProtectionieZ.
    Skutecznie udawało Ci sie udawać inna osoba, aż do czasu gdy nie poznałem twojego głosu. Niestety, to zdarzenie Ci pokazuje, ze kłamstwo ma krótkie nogi.

Do zobaczenia na serwerze pod innym nickiem!

3. _Arbuzik_

_Arbuzik_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
  4. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    pat277, zamknij się już, nawet nie mam zamiaru cię słuchać !, kolejna plota że jestem jakimś dzieciakiem, powtórzę ci jeszcze raz. Daj dowód że nie mam 15 lat, wtedy pogadamy. I nie kłam jeśli nie dowodów.

Diarect, też myślałem że ty to Protek. Moje zdanie się myliło i nim nie jesteś (tak ja przepuszczam). Twoja pomoc była wzorowa dla graczy. Jesteś jedną z jednych ogarniętych osób. Będzie brakowało tego nicku Diarect na chacie :D. Pozdrawiam serdecznie mati1x1.

5. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No cóż...
    Szkoda, że odchodzisz w takich okolicznościach, ale nic na to nie poradzimy.
    Trzymaj się, powodzenia, kontakt na pewno utrzymamy :)
    Grało, gadało się wspaniale. Na serwerze już da się odczuć Twój brak.
    Szkoda, że odchodzi tak pomocna i sympatyczna osoba.
    Do później ^^

6. Majka250

Majka250 Użytkownik

Docenione treści:
    24
    No trudno, jedyne co mogę zrobić, to się pożegnać.
    Nigdy nie zapomnę tych wspaniałych sytuacji, które doprowadzały nas do śmiechu Oooo
    Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz, do zobaczenia. Paa!!

7. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Żegnaj, powodzenia na nowej drodze życia, dzięki za miłe wspomnienie mnie.

Reklama
  8. |xXKorusXx|

|xXKorusXx| Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Żegnaj przyjacielu,
    Mimo wielkich sporów i problemów,
    Zostaniesz w pamięci do czasu,
    Aż podasz mi swój numer telefonu,
    To zadzwonie i pogadamy. Przypomnimy sobie stare minecraftowe cztery ściany.
    Dzięki za miłe chwile na serwerze. Za pierwsze przywitanie i pożegnanie. Za chwile spędzone przed ekranem. I za to że byłeś wiernym kompanem.
    Żegnaj Diarect

9. Wiktoria2001

Wiktoria2001 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Oj Diarect <3 Co tu dużo gadać, mimo sporów i nie tylko, będą tęsknić za naszymi śmiesznymi kłótniami i wyzwiskami <3 Dzięki za wszytko.

10. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Diarect NIE :CCC Miałem jeszcze tyle pytań hehe, mam nadzieję że na forum kiedyś wbijesz, pogadasz.

To cześć :C
    [hr]
    Jakby co, nie myślałem że ty to ten "Prot", ja go nawet nie znam :p

11. SMAV

SMAV Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Diarect, dzięki za rozmowy chacie i trochę smieszków :p

Idź w dobrą stronę życia :) w życiu zawsze trzeba coś zmienić.

Żegnaj kumplu :)
    Pozdrawiam SMAV

12. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Ehh... te pożegnania. Co jedno to lepsze.

Nie będę się odnosił do tego co napisałeś o mnie. Chciałbym ci wyjaśnić, że do tego co robił ProtectionZ nic nie mam. Moje zastrzeżenia do ciebie jako osoby kandydującej na stanowisko pomocnika powstały tylko i wyłącznie ze wzglęgu na twoją niechęć do ujawnienia swojej tożsamości.

I tak. Nadal uważam że protectionz i diarekt to jedna osoba. Ale to moje osobiste zdanie (troche wywołane opinią pata).

Jak już wspomniałem jako osobę nawet mógłbym ciebie polubić. Nie jako członka ekipy, który ma nie tylko dostęp do komend kickująco/mutujących, ale czasem bierze udział w testach dot. bezpieczeństwa serwera i ma dostęp do naszego chatu na gg. No ja nie potrafiłbym tak szybko zaufać...

Nie będę się z tobą żegnał. Dam ci jedynie radę, czego nie zrobili moi przedmówcy. Jeśli kiedyś będziesz zamierzał zostać/wrócić... nie twórz kont. Wejdź na Diarekt powiec "wróciłem". To znacznie lepsze niż tworzenie miliona różnych kont.

13. Paula

Paula xPaula ♥

Docenione treści:
    5
    Paa ;c

14. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Szkoda, że odchodzisz i powodzenia może jeszcze kiedyś wrócisz ;)

15. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Pat dziecko naprawdę chore uważajcie na tą osobę, to jest coś typu Empi. Udaje kolegę, a tak naprawdę jest fałszywą świnią ino kopie, kopie, kopie pod tobą doły. Chce się dowartościować czyimś nie powodzeniem. Przestrzegam was przed zawarciem jakich kol wiek kontaktów z tą osobą, sam się już przekonałem jaka jest ta osoba.

Co do Diarect`a nie zawsze było nam po drodze ale byłeś spoko ziomkiem. Powodzenia w nowej szkole :).

16. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niewielu jest Graczy tak aktywnie pomagających jak Ty. Tego będzie mi z pewnością brakowało.

Żegnaj.

PS W odpowiedniej kolejności wymieniłeś SuperViceAdmin'ów x)

17. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Ohh, Diarect... Będzie mi ciebie brakować :/ Te wszystkie chwile spędzone razem (ah, sarkazm xd)... Te wyścigi w pisaniu, piękne chwile. Wszystko się kończy... Powodzenia w nowej szkole, będziemy cię pamiętać :c

~Snow

PS. Dzięki za wsparcie : )

18. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Aż normalnie się wzruszyłam ;( Ale Admini wymienieni w złej kolejności XD
    Trzymaj się ziomek i nie przejmuj się hejterami XD

19. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Serioooooooo?

20. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Szkoda, że ty odchodzisz, lepiej byłoby jakby pat sobie poszedł.
    Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz, nie słuchaj pata!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę