MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

DirtyWoomba

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Pissfull, 14 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pissfull

Pissfull Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Igor

Dokładny nick w grze: DirtyWoomba

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Codziennie spędzam na serwerze skyblock mniej więcej 2-3 godziny.

Data urodzenia: 9 sierpnia 2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie wie dokładnie ale wiem że grałem jeszcze w bete minecraft.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Tu tak samo nie pamiętam daty, ale wiem że grałem mniej więcej od wersji 1.5, kiedy zamiast skyblock był seablock.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany ani na forum, ani na serwerze. No może raz mnie Sonia strzeliła piorunem :).

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, nigdy nie pełniłem takiej funkcji.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmieniłbym kilka punktów w regulaminie zmieniłbym liczbę graczy obrażających się nawzajem.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi rozwiązywać konflikty oraz pomagać nie tylko graczom, ale także administracji poprzez zgłaszanie błędów, uczestniczyć w życiu serwera, udzielać się na forum i być dyspozycyjnym. Pomocnik może zkickować oraz zmutowac osobę jeśli sytuacja tego wymaga.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo lubię pomagać i grać na craftapple!

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłuchując obu stron i wskazując winnego.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Nie lubię sam siebie oceniać, ale myślę że tak. Potrafię się dogadać jeśli trzeba ;).

Opisz swoją osobę: Jestem miły dla ludzi i lubię pomagać innym. Lubię współpracować poznawać nowych ludzi i dyskutować na wiele tematów. Nie lubię gdy ocenia się ludzi po okładce i sam staram się tego nie robić. Gram w giercajki, ostatnio szczególnie pogrywam w minecraft. Lubie żartować sobie z ludźmi, nawet jeśli ich nie znam. Na serwerze craftapple często piszę ludziom na chacie.

Określ swoją dyspozycyjność: Najczęściej gram w godzinach wieczornych, ale ostatnio gram też po południu. Powiedzmy że mam dużo wolnego czasu :)... :(

Umotywowanie podania: Chęć zostania pomocnikiem i pomagania innym graczom oraz administracji.

Chciałbym dodać iż miałem sporą przerwę od minecraft, od wersji 1.7 do 1.10. Wtedy grałem na koncie o nazwie "Nietoperzyk". Ale gdy wróciłem do minecraft, wróciłem także (na innym koncie) na craftapple :).

Reklama
  2. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No niby podanie ładnie napisane... Ale jest trochę minusów...
    1. Wiek troszkę za niski :/
    2. Na serwerze cię NIGDY nie widziałam.
    3. Nigdy nie pełniłeś takiej funkcji, ale rozumiem.
    4. Za dużo emotikonek...

Wybacz ale jestem na NIE.

@edit: Mała rada, nie pisz komentarzy pod swoim podaniem ;)

3. Pissfull

Pissfull Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widocznie się mijaliśmy, ja gram praktycznie tylko na skyblock, aj zresztą napisałem :).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę