MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] Unban

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Boberski, 14 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Boberski

Boberski Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick w grze:DayBreak
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych:
    3. Serwer: (np. survival/creative) Survial
    4. Przybliżona data:14.08.2016
    5. Opis wykroczenia:ban za "Wylogowanie się podczas walki"
    6. Dowody:

Dobra, nie sądziłem że zwykłe wpisanie /spawn jest karane banem za wylogowywanie się podczas walki, w tamtym momencie komenda /ct nie była dostępna, więc skąd miałem wiedzieć ile muszę jeszcze czekać? Wpisałem /spawn i zadziałało, więc dlaczego to gracz zostaje ukarany za błędy serwera? po za tym film lavadi'ego jest po prostu żałosny, odwrócił się na 5 sekund po czym zauważył że nie ma mojego nicku, kiedy równie dobrze mógłbym trzymać shift. Niektórzy admini/moderatorzy według mnie nie powinni mieć możliwości banowania graczy bez twardych dowodów na to jakie wykroczenie się popełniło, zwykłe zniknięcie nicku o niczym nie świadczy... Żądam unbana, ponieważ nie widzę w wpisaniu /spawn niczego co byłoby porównywalne z wylogowaniem się podczas walki.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    To jest prośba o UnBana, czy Skarga?
    Jeśli skarga dla kogo.
    Zły dział, zły wzór.
    Wiem, że miałeś przerwę, proponuje skrócenie bana do 3 dni.
    Następnym razem czytaj forum.
    Kliknij tutaj -->

3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    CT trwa 35 sekund. Zniknąłeś szybciej? Tak? No to nie ma o czym rozmawiać.
    Co do skrócenia bana: http://craftapple.pl/forum/thread-1578.html?highlight=DayBreak

Z tego wątku wynika, że gracz był banowany za cheaty, zatem proponuję wlepienie koledze perma. Pozdrawiam.

edit: niepotrzebne "już" xd

4. Boberski

Boberski Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przyznaję się do błędu, nie przeczytałem. Minęły dwa lata od tego posta, nie wiem czy grałeś/łaś wtedy ale była możliwość unbana za sms, więc CA (moim zdaniem) było siedliskiem graczy z huzuni itp, i ja do nich w tamtym momencie należałem. Po tym jak opcja unbana została usunięta wolałem nie ryzykować perma bo granie na serwerze było przyjemnością, dlatego po tym jak dostałem bana za owe "cheaty" których już od dłuższego czasu nie dotykałem postanowiłem napisać prośbe on Unbana, i tyle w temacie. Przyznaje się, że nie przeczytałem posta którego napisał ThreeEyedMaster, i jak najbardziej zasługuje na tego 7-mio dniowego bana.
    Z góry przepraszam za moją arogancję, nie wiedząc o niczym co się zmieniło, zachowałem się jakbym wiedział wszystko.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę