Imię:Fabian Dokładny nick w grze:fabie7 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:3-6 godzin na trybie survival Data urodzenia:14.10.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: wersja: 1.2.5 przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft: 2014 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:30.06.2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak jako Admin Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Większa ilość działek dla gracza Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:/kick [nick] powód, /mute [gracz] czas Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym pilnować czatu, godzić skłóconych graczy. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:/mute [nick] czas Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem wesoły. Lubie uprawiać sport, głównie piłkę nożną. Określ swoją dyspozycyjność: 9/10 12:00-24:00 Umotywowanie podania:Mam nadzieję że zostanę sprawiedliwie oceniony
W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty - mute. Jestem na tak. Ktoś z jajami nareszcie napisał podanie!! . . . A tak serio to nie postarałeś się. Mała aktywność, na nie.
Wtedy nawet minecraft nie istniał... A powiedz mi, w jaki sposób byś to zmienił? Masz możliwości? A gdzie 2 część pytania? A co jeśli gracze nie będą łamali regulaminu? Gdzie jest te 5 rozbudowanych zdań? Tutaj bardziej chodziło o to, w których godzinach mógłbyś grać na CA Dobra, koniec. Jestem na wielkie NIE.
Konto założone dziś lub wczoraj... Nie udzielasz się n Forum, w ogóle całe te podanie nie ma sensu. Na serwerze też cię NIGDY nie widziałam, a często przebywam na Survivalu. Wchodź często na Forum jak i na serwer, pomagaj graczom i spróbuj ponownie za miesiąc. @edit: A i błędny tytuł podania. Powinno być: [Podanie] fabie7 NIE