Imię: Grzesiek Dokładny nick w grze: Proszek_PL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W MC gram okolo 4h dziennie zalezy od dnia a moj ulubiony server to wlasnie craftapple. Data urodzenia: 2002.07.13r Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:w minecraft gram okolo 3 lat a wersje to raz gram na 1.7 a raz na 1.10 ;D Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 6 miesiecy temu jestem troche nie smialy ale dogaduje sie z graczami. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy poniewaz jestem graczem uczciwym oraz milym. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Bylem adminem na jedynie 2 serverach na ktorych po poludniu gralo minimalnie wlasnie 30 osob. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chcialbym dodac system sprzedawania wtedy nikt by sie nie oszukal a zmienic to chyba do niczego sie nie moge przyczepic ;D Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:z tego co mi mówiono to /mute i /kick. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemoniewaz lubie pomagac nowym graczom oraz pilnowac porzadku na serverze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: gdy gracze sie oszukali to po prostu mutuje tam na 10 sekund a potem tlumacze zeby sie pomiedzy sobie nie wymieniali i zeby wymieniali sie z osobami ktorym ufaja. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mieszkam w malej wsi Klodne. Lubie grac w Pilke Nozna Oraz Koszykowke. Oraz lubie spedzac wolny czas tez na komputerze Nagrywam na serwis youtube Intersuje sie grafiką. Określ swoją dyspozycyjność:Zawsze mozna na mnie liczyc xd takie 8.5/10 Umotywowanie podania: Dziekuje serdecznie administracji za wysluchanie mojego podania mysle ze sie spodobalo oraz milego dnia/wieczoru zalezy kiedy to czytacie dziekuje mysle ze sie spodobalo czesc [hr] sorki ze taki nieogarniety ale pisany wieczorem wiec xd
Wydaje mi się że wypisałeś wszystkie wymagane punkty. Nie będę surowy, ale od początku rzuca mi się w oczy gramatyka podania. Takie podanie według mnie powinno być składne, czytelne, nie za długie oraz nie powinno wydawać się "sztuczne". Poniżej umieszczę zalety i wady podania - oczywiście według mojej oceny. Tutaj raczej trzeba było wypisać w którym roku i na jakiej wersji Minecrafta zacząłeś grać. Na serwerze CraftApple gram od ok. 1,5 miesiąca, a na forum dopiero od niedawna zacząłem siedzieć, lecz za nic, nie kojarzę twojego nicku. Może grałeś pod inną nazwą? Tego nie wiem. Tego powinieneś być pewien. Starając się o prace, musisz być pewien wykonywanych czynności na powierzonym Ci stanowisku. Druga sprawa, to gdzie wypisałeś obowiązki pomocnika? Z tego co mi wiadomo to za takie oszustwa nie ma kar. Po prostu jeden gracz zachował się nie uczciwe w stosunku do drugiego, a ten drugi dał się "wykolegować". Karząc ich przykładowym /mute to właśnie ty łamiesz regulamin. Mamy rozumieć że będziesz dostępny 24/7? Pozytywy: -Podanie nie jest "sztuczne". -Pomimo niższego wieku od swoich konkurentów próbujesz. To mi się podoba. Ja w twoim wieku nie miałem takiej pewności siebie. Negatywy: -Jak wspomniałem wcześniej, gramatyka, gramatyka i jeszcze raz gramatyka... -Zdania nie są z dużej litery, co sprawia że wyrazy się ze sobą zlewają. Nie jest to schludne. -Wydaje mi się że podanie pisałeś na szybko. Również ująłeś na końcu, że podanie pisałeś wieczorem. Tego typu rzeczy pisze się w dzień, lub wtedy kiedy nie jesteś zmęczony. Gdybyś napisał je w ciągu dnia i przyłożył się odrobinę bardziej, wyszłoby z tego coś o wiele lepszego. Na chwile obecną podchodzę do tego podania neutralnie.