1.Nick z gry: Kramarq25 2.Data otrzymania bana: 19.08.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Wychodzenie podczas walki 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Przyznaję że uciekłem podczas walki, mój błąd. Jednakże szkoda mi wysiłku i czasu spędzonego na serwerze. Dopiero dzisiaj założyłem konto na forum, więc nie byłem świadom że przy drugim banie za wychodzenie należy się ban permanentny ;/. Bardzo bym nie chciał kończyć gry na craftapple, proszę więc ze skruchą o skrócenie bana do 7 dni. Pozdrawiam
Jestem skłonny dać Ci jeszcze jedną szansę, ale najpierw wytłumacz mi czemu ta 'skrucha' pojawiła się dopiero po tym jak dostałeś bana permanentnego? Na survivalu, na ./warp arena, znajdują się tabliczki ostrzegające przed konsekwencjami wylogowania się w trakcie pojedynku. Czy wiedziałeś o ich istnieniu? [img=750x125]http://i.imgur.com/1LoQvY9.png[/img]
Wiedziałem o nich bardzo dobrze, jednak głupota ludzka nie zna granic. Prawdę mówiąc poprzednim banem niezbyt się przejąłem, ponieważ i tak nie miałem wtedy czasu grać. (co nie oznacza że nie okazałbym skruchy już wtedy gdybym jednak miał czas na granie). Jednak permanentnie to trochę długo :/
Bana permanentnego skracam do 7 dni, aczkolwiek trafiasz na listę Graczy Otoczonych Szczególną Uwagą. Następnym razem nie będzie możliwości skrócenia bana.