MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Wojowinek

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Wojowin, 19 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wojowin

Wojowin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: Wojowinek
    2.Data otrzymania bana: 2016-08-19 ok. 22:00
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Na serwerze survival wyszedłem z areny za pomocą komendy /spawn, po tym jak osoby z którymi walczyłem zostawiły mnie i przestały atakować. Powód: Logout (/spawn)
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Po przeczytaniu całego regulaminu oraz większości ważniejszych miejsc na forum, nie znalazłem niczego co uczyniło by mnie winnym, a co więcej nie znalazłem nawet czasu, po jakim mógłbym tej komendy w teorii użyć. Idąc dalej tą zasadą według której dostałem bana, prawie każdy na tym serwerze powinien być już zbanowany (a jak widać, tak się nie stało). O istnieniu takiej zasady dowiedziałem się dopiero dzisiaj (chociaż już kilkukrotnie przeczytałem regulamin, żeby mieć pewność że nie robię niczego karalnego). Poza tym czuję się oszukany przez administracje, ponieważ (jak już kilkakrotnie wspomniałem) nie wiedziałem o istnieniu takiego przepisu. Czuję się tym bardziej zniesmaczony ponieważ sam wstawiłem film na podstawie którego zostałem zbanowany, gdyż byłem wręcz pewien że to co zrobiłem nie jest karalne (na końcu wątku dam link do tego filmu). Pod koniec chciałbym też prosić o zaktualizowanie regulaminu, który jak widać jest bardzo nieaktualny. A jeżeli nawet ub nie jest możliwy prosiłbym o skrócenie. Przepraszam za to co zrobiłem, dziękuję za przeczytanie i pozdrawiam.

Link do filmu:
    https://www.youtube.com/watch?v=tVK60XEhwHk

Reklama
  2. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Jest to wszystko opisane --> http://craftapple.pl/forum/thread-7789.html

Komendy /spawn użyłeś zaraz po uderzeniu gracza. Teleportacja na spawn trwa 5 sekund. Nie zdążyły się nawet wygasić serduszka. Byłeś w trakcie wali. Ponadto na czacie napisałeś "Uciekłem!!"

Ban zostaje, masz 7 dni na przemyślenie sprawy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę