MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Pożegnanie] MakkimPro

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika MakkimPro, 20 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MakkimPro

MakkimPro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witajcie wszyscy którzy zechcieli wejść w ten wątek, moim dzisiejszym ostatnim zadaniem jest pożegnanie z Wami. Kończę przygodę na craftapple i postanowiłem udać się w tryb prywatny. Gra była niesamowita, pełno fajnych i miłych ludzi którzy zawsze mogą Ci podać pomocną dłoń. Szczegółowo mówiąc bawiłem się niesamowicie z róznymi ludźmi którzy wspierali, rozmawiali czy też rozśmieszali mnie do upadłego. Jako gracz na serverze starałem się pomagać graczom którzy potrzebowali pomoc w postaci przedmiotów, starałem się ofiarować swoją pomoc drugiemu, niestety moja działalność została przerwana... Nie wszystko jest wieczne, wszystko co dobre zawsze się szybko kończy. Ostatnimi czasy spędzałem całe dnie przy serverze w dodatku ignorując moich znajomych, kogoś kogo kocham czy też rodzinę. Naprawdę wszystko było w jak najlepszym porządku na danym serverze którym grałem lecz niestety jak to jest z życiem dostajemy kary za coś co złamało >regulamin<. Dziękuję za to miłe, smutne, radosne chwile na serverze gdzie poświęciłem większość mojego czasu grając tutaj. Nigdzie indziej nie bawiłem się tak cudnie jak tutaj, jeszcze raz mówię, że naprawdę warto zapoznawać nowe kontakty i grać z ludźmi na których zawsze mozna liczyć! Postanowiłem odejść z powodu niewłaściwego postąpienia administracji wobec mnie, ale to juz zmniejsza, nie mam nikomu za złe... Zasady są po to aby je przestrzegać a ja najwidoczniej je złamałem dlatego został ukarany. Chciałbym podziękować paru osobom za wspólną i urozmaiconą grę oraz rozmowy na TeamSpeak, takim osobom jak:

JohnRambo - Najlepszy kolega na którym mozna polegać w kazdej sytuacji może wesprzeć jak tylko się da :)

MarcinMT - Najlepsze poczucie humoru jakie dotąd słyszałem. ;-;

Hate_You(TeamSpeakCA) Może z początku nie byłeś jakoś ciekawą dla mnie osobą lecz przez ostatnie dni to się zmieniło, tutaj mogę powiedzieć, że jesteś osobą która wprowadza twarde zasady na serverze

Zielony - Bardzo pomocny, a w dodatku jeden z lepszych pomocników na którym można polegać ! ( W dodatku wie jak komuś coś powiedzieć )

ciastkoxdxdxd - Bardzo super osóbka ;-; Naprawdę jedna z ulubionych osób które bardzo polubiłem :3 Będę tęsknić ;-;

arbuzik - Również miła i bardzo pomocna osoba której też będzie mi bardzo brakować. Tak samo zaliczam do ulubionych osób które naprawdę bardzo polubiłem, bo pokazała dobre serce wobec drugiej osoby ( Nie wnikając w początek zapoznawania się XD)

Irelia69 - Pierwsza osoba dla której mogłem ofiarować moje zbiory za darmo. Osoba niezwykle miła. Pomogłem Ci, a następnie pomogłaś mi ty i za to bardzo Ciebie lubię, że potrafisz odwzajemnić poszczególne sprawy. ^^ Dziękuję Ci za tą piękną rozgrywkę na tym serverze. ; *

xKaro - Osoba która potrafi zmienić stosunek gracza wobec drugiego człowieka.

Wovri (BimberLubimy) Zapoznaliśmy się w dosyć dziwny sposób o którym wiemy tylko my i jeszcze jedna pewna osoba. Dziękuję Ci za wspaniałe rozmowy na TeamSpeak i także w Minecraft. Super kolega :)

Ros - Dobry sojusznik, lecz pod koniec z tym mulciakiem to tak śrendnio Ci wyszło, bo trochę straciłeś w oczach ludzi. Dzięki za pomoc w pvp :]

Diarect - Dobry kumpel, trochę tajemniczy lecz człowiek pełen radości. Zawsze pomocny jak widzialem, zawsze pomagał potrzebującym. Dziękuję Ci za te przegrane godziny gry.

Natalaaaa2001 - Twoja pomoc w poszukiwaniu surowców zawsze była bardzo pomocna <3 W dodatku super się rozmawiało na TeamSpeak'u, dziękuję Ci za kontrolowanie mnie za używanie tak zwanych "wulgaryzmów" które nie zawsze są dobrą metodą działań. Miła osoba, którą będzie bardzo smutno mi wspominać. Po prostu dziękuję Ci.. :'(

Wiktoria2001 - Dobra kolezanka, na którą też w pewnym stopniu mogłem liczyć. Ma swój humor i charakter lecz taka osoba też jest niezbędna do gry. Zapamiętam dobrze daną osobę o której teraz napisalem, ponieważ naprawdę mozna się z nią dogadać. Dziękuję Ci za ten czas który mi poświęciłaś kiedy jeszcze nie byłem ukarany na serverze.

xeTOGY - Spokojny, normalny gracz który nie zawadza nikomu.

exorcism - Świetna osoba do rozmów.

Kruku - Za świetną pomoc na TeamSpeak'u :D Twoja pomoc była mi niezbędna dlatego życzę Ci abyś zaszedł jak najdalej!

Pat277 - Osoba nie warta zachodu. Szkoda mówić o niej głośno.

Ismena - Naprawdę dobra osoba z którą mozna zawsze miło porozmawiać na ./msg
    Miło mi się Tobie pomagała w zbieractwie kwiatków. Dziękuję Ci za wszystko co dobre ^^ : *

Izaria - Miła i bardzo pomocna osoba która poświęcała mi bardzo duzo czasu i pieniędzy < 3

SnowsGirlFun ( niezbyt pamiętam nick ) Tak młoda osoba, a jak rozumie wiele spraw dotyczących większych spraw. Życzę Ci abyś doszła jak najdalej !

Marcinek7 - Dobra kanapka? Śmieszek. : D

Wojowin - Bardzo dobry kolega, który potrafił poprawić mi humor kiedy go
    straciłem. Naprawdę w porządku jest i niech lepiej tak zostanie :>

ThreeEyedMaster - Pierwsza osoba którą udało mi się poznać ponad rok temu na ts3, dzięki za zmienienie ceny chleba na tańszy : D

W sumie to wszyscy o których bardzo dobrze pamiętam i chcę zapamiętać, jeśli o kimś zapomnialem to przepraszam. Przezylem tutaj swoje najlepsze chwile, wspólne rozmowy, śmieszki, nigdzie nie będzie tak dobrze jak było tutaj. Wszystko co się dzialo w ostatnim czasie było dla mnie najlepszym przezyciem, a także tragedią...

Będę tak trochę bardzo tęsknić.. :_: Lecz nie uciekam na zawsze, jest mozliwosc, ze kiedyś wrócę. Jeżeli ma ktoś chęć utrzymać ze mną kontakt niech po prostu do mnie napiszę na https://www.facebook.com/maksymilian.kimla
    (Oczywiście nie zachęcam, to jest tylko dla osób które chcą utrzymać ze mną kontakt w razie rozgrywek w Minecraft or innych grach)

Bywajcie wszyscy! Wrócę pod nickiem takim jakim siebie reprezentuję! Żegnam Was ;-; :'( Pozdrawiam !

Załączone pliki:

Reklama
  2. SMAV

SMAV Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Więc wszystko się kończy :) Trzeba czasem komputer odpuścić. Zbliża się koniec wakacji trzeba się odprzyzwyczaić z komputera i wziąć się za naukę :)

ps. Czemu mnie nie ma :D

Żegnaj Makkim Wbij na survivala i odpisz mi xD

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Zapamiętam Cie jako ogarniętego, zabawnego, obdarzonego niecodziennym poczuciem humoru, niezwykle charyzmatycznego człowieka, który jednak miał skłonności do skracania sobie drogi.
    Myślę, że mimo wszystko będę Cie miło wspominał.
    Żegnaj.

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QZwbmrBK9CU[/video]

4. Wiktoria2001

Wiktoria2001 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No to Makkim.Nasza przyjaźń nie trwała długo.Ale nasze wspólne przygody,wspólne rozmowy pozostaną w pamięci <3 Na początku naszej przyjaźni wydawało się że może tak zostać na zawsze, lecz inni ludzie potrafią popsuć relacje drugich.Cieszy mnie to że nie będę musiała cb wysłuchiwać .Ale z z czasem zrozumiesz że PRZYJAŹŃ + MC =KŁÓTNIE,KŁAMSTWA ITP....W momencie,w którym poznałeś pewną osobę olałeś mnie.Bolało mnie to nawet nie wiesz jak bardzo,ale pamiętaj zawsze możesz na mnie liczyć traktuje cię naprawdę jako przyjaciele,jak mnie olałeś i wyzywałeś bo poznałeś kogoś innego,no ale już nic z tym nie zrobię bo za każdym razem ta pewna osoba tak robi.Zabiera ludzi na których mi zależy.Powodzenia

5. MakkimPro

MakkimPro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Gdy juz tutaj przeczytałaś wiedz o tym, że na TeamSpeak będę nadal zaglądać i rozmawiać z ludźmi. Odchodzę na jakiś czas, oczywiście planuje tez i powrót na server tylko jeszcze nie mam określonej daty ani godziny. Wcale nie rzuciłem się na Natalię, po prostu staram się zapoznawać coraz więcej ogarniętych i fajnych ludzi i z tym wiązała się ta sytuacja. Zakładam, że jestem fajny, ale niektórym trzeba pokazać drugie oblicze jak pewna osoba nie rozumie paru kwestii dotyczących drugiej osoby. Zazdrość robi swoje też o tym wiem. Ale przyjaźń nie kończy się na trzech kropkach... Pozdrawiam i życzę miłej rozgrywki na CraftApple!

ps. Zazdrość to najgorszy wróg

6. Wiktoria2001

Wiktoria2001 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie byłam zazdrosna.Natalia jest dla mnie jak siostra zrobię dla niej wszystko,mimo kłótni i nie tylko,zawsze się godzimy.Więc nie chodzi mi o zazdrość.

7. MakkimPro

MakkimPro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Twoje odpowiedzi kłócą się, sam słyszałem jak obrzucasz mięsem drugiego człowieka. Pokazujesz swoje oblicze w pewnym sensie dosyć dziwne, bo z jednej strony obrzucasz obelgami, a z drugiej milusio. Zastanów się następnym razem co napiszesz, bo ja widzę i słyszę parę kwestii na różne tematy. Więc naprawdę nie wiesz co to prawdziwa przyjaźń jeżeli tak tutaj napisałaś. Sprawy prywatne proszę zakomunikować mi w portale społecznościowym facebook, nie tutaj, bo to nie jest miejsce na takie gadki. Nie zalegaj spamem. Bywaj.

Reklama
  8. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No to ten... Nie będę za dużo komentować.
    Taki prezent na pożegnanie:
    Lustro! Mi się już nie przyda ;)

~Nora :)

9. MakkimPro

MakkimPro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzięki za moje lustro które ostatnio zgubiłem ! Naprawdę dziękuję Ci ! Tylko wiesz.. Twoje lustra są zbite... Taki tam szczegół :> Polecam ogarnąć ten filmik może Ci pomoże stworzyć swoje lustra, a nie kraść moje :> [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9bF1vNR1aM8[/video]

Widzisz, a jednak lustro jest niezbędne ! Aha ! Siedem lat nieszczęścia jak zbijesz lustro... Uwazaj, bo jak spojrzysz to moze się tak stać! :3

10. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Żegnaj kumplu. Zapamiętam Cię jako osobę z poczucuem humoru oraz wspaniałym śmiechem ( zaraziłeś mnie nim :D ). Bywaj :)

11. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Też Cię lubię, Makkim :)
    Adios!

12. MakkimPro

MakkimPro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A, ja wręcz Uwielbiam. W tej mojej ulubionej piosence zaśpiewali Ci jak bardzo Ciebie lubię <3

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4AbYpxIReOk[/video] <kocham>

Serwus !

13. Majka250

Majka250 Użytkownik

Docenione treści:
    24
    Szkoda, ale mam nadzieje, że jak najszybciej wrócisz! :)
    Na pewno będę pamiętała te chwile, kiedy wchodziłam na ts'a i prawie zawsze musiałam godzić jakąś osobę z Tobą, co wiesz, nie zawsze wychodziło po mojej myśli... Ale też zapamiętam nasze rozmowy, w sumie nie kłóciliśmy się w ogóle wiec tutaj +. Twój czarny humor, który zawsze mnie rozbawiał do łez i wiele więcej... Żegnaj!

14. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Żegnaj :D Dzięki za rozmowy na ts. XD

15. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Narazie :C Dzięki za Diaxy :D
    [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XEjLoHdbVeE[/video]

16. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Żegnaj, powodzenia na nowej drodze życia.

17. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Eh... Pożegnania są trudne, ale tak jak mówiłeś, wszystko się kończy. Życzę miłych chwil, do zobaczenia :(

18. Izaria

Izaria Gość

;c
    :'(
    [hr]
    Pożegniania są naj trudniejsze a szczególnie kiedy była to jej bliska :'(

19. MakkimPro

MakkimPro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pamiętajcie ja jeszcze wrócę ! To nie jest tak, że na zawsze odchodzę! Tymczasowe zniknięcie az do pewnego momentu. Pewna osoba mnie zmobilizowała i myślę, że kiedyś wrócę. Ale tym argumentem się żegnam. Dziękuję Wam wszystkim za te dobre chwile które tutaj spędziliście ze mną... Dziękuję Wam... ;-; Nie każdy wie jak działa dobro do drugiego człowieka... ;-;

20. Paula

Paula xPaula ♥

Docenione treści:
    5
    Było bardzo fajnie, szkoda że było :cc Dobra będe tęsknić powodzenia na nowej drodze życia, mam nadzieje że kiedys wrócisz i poprawisz mi ten dach w domku xD *żegnaj* : DD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę