MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Drugie wcielenie Studio Demey - zapowiedź drugiego kanału.

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Dawid24M, 7 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dawid24M

Dawid24M Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To jest pierwszy film na drugim kanale

https://m.youtube.com/watch?v=Yv7EGqoO1rU

pewnie powiesz słaby masz głos przesadziłem z łapkami tego nie chce nikt oglądać.

Reklama
  2. Necrist

Necrist Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Grunt to pewność siebie! U ciebie jej nie widzę, a powinienem ;)
    Jako twórca Youtube, musisz uwierzyć w to co robisz. Nie możesz się krytykować, a już na pewno nie publicznie. Nie zarzucaj sobie słabego głosu... Każdy ma inną jego barwę i brzmienie. Jest to "rzecz" wrodzona, której nie powinno się krytykować. Przez całą "karierę" na Youtube spłynie na ciebie fala krytyki - tak ma każdy Youtuber. Nie ważne czy masz 100 widzów, czy 1mln, zawsze znajdzie się grupa "hejterów". I pod żadnym pozorem nie możesz brać ich opinii do siebie. Nie może cię to zniechęcić do dalszej produkcji. Niektórzy mówią nawet, że tacy ludzie tylko ich motywują. Musisz być gotowy na wszystko! :] Kochałem nagrywać... Niestety bez skutecznie. Jedynie co mnie ograniczało to czas renderowania filmu i uploadu na yt. Przestałem, ponieważ nie umiałem trafić do szerszego grona odbiorców. Pomimo sporej ilości filmów na moim kanale oglądalność była znikoma. Nie popełnij mojego błędu! Czekam na kolejny materiał. Pozdrawiam

3. Dawid24M

Dawid24M Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wszystko zostało nagrane w OBS nie taki zły program zkonwertowałem filmy z fly na avi avidemux a potem ffdiaporama . Może ty tak zrobisz.

Twoje zdanie mnie zmotymowało jednak czemu dałeś łapkę w dół.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę