Witam. Wiem, że jestem na serwerze już długo a na Forum krócej, kilka dni. Ale postanowiłam odpowiedzieć na pytania które znalazłam w głębi Forum Jak masz na drugie imię? Oliwia Twoja ksywka ? Karpolcia Ile centymetrów mierzysz? Nie wiem, musiałabym sprawdzać... Jaki masz numer buta? 43 (nie mam zbyt dużych nóg? ) Jaki masz znak zodiaku? Koziorożec Wierzysz w horoskopy? Raczej nie Wklej zdjęcie! Swoje? Jak tak to nie mam (wiem, że mogę zrobić ale nie chcę) Jesteś praworęczny czy leworęczny? Praworęczna Czego nie lubisz robić? Nie lubię jeść, chociaż trzeba Co lubisz najbardziej jeść? Lody Czego najbardziej nie lubisz jeść? Ryb Jaki jest twój ulubiony owoc? Truskawka Jakiego warzywa nie lubisz? Większości nie lubię, a najbardziej brokuł Jakiej czekolady nie lubisz? Białej Co najczęściej jesz na śniadanie? Płatki Co najczęściej jesz na kolację? Kanapki Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Wczoraj ^^ W jakim stylu się ubierasz? Tumbrl girl Jaki masz kolor włosów? Bląd Jakiej długości są twoje włosy? Wiem, że są długie Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Proste Wolisz brunetki czy blondynki? I te i te, nie mogę wybrać Jakiego koloru są twoje oczy? Niebieskiego Lubisz zwierzęta? Uwielbiam ♥ Masz zwierze? Mam, psa Bakusia i kota Dania Masz chłopaka/dziewczynę? Jeszcze nie Lubisz mnie? Lubię wszystkich Dlaczego? No nie wiem, tak już mam Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Nie wiem Co byś mi teraz powiedział? ''Serwer mi laguje'' Jakie pytanie byśmy teraz zadał? ''Ile jeszcze tych pytań?'' Kiedy masz imieniny? 15 maja Masz telefon domowy? Ja nie, rodzice tak Masz rodzeństwo? Tak, dwóch braci i siostrę Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Oliwia Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Kuba Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Kurde nie wiem... Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Nie wiem Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Nie znam żadnego (lub nie pamiętam) Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? (nie pamiętam lub nie znam żadnej) Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Enej Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Bars&Melody Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Alan Walker ''Sing Me To Sleep'' Jaką słuchasz muzykę? Przeważnie pop Jakie jest twoje ulubione drzewo? Brzoza Jaki jest twój ulubiony film? Ciężkie pytanie, nie odpowiem Jaki jest twój ulubiony serial? Policjanki i Policjanci xd Czy lubisz śpiewać? Lubię Czy lubisz tańczyć? Nienawidzę Czy lubisz rysować? To moje hobby Ulubiony gadżet? Elektryczna deskolorka xD Ulubiona strona internetowa? Facebook Ulubiony program telewizyjny? Polsat Jaki jest twój ulubiony sport? Piłka nożna i Karate Uprawiasz jakiś sport? Karate Ulubione przysłowie? Dobry zwyczaj – nie pożyczaj, jeszcze lepszy – nie oddawaj Czego nigdy byś nie zrobił? Zjadła pająka Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Pomogłabym wyremontować dom mojej siostrze, wydałabym trochę na jedzenie i ciuchy, kupiłabym też ciuchy moim braciom i rodzicom I reszta pewnie poszłaby na jakąś fundacje Co byś zmienił na świecie? To, żeby nie było złodzieji itp Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Kiedyś cały czas wygrywałam Na jakich instrumentach umiesz grać? Na flecie Wierzysz w prawdziwą miłość? Na razie tak Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Czy umiesz pływać? Nie i chyba nigdy się nie nauczę Jakie lody najbardziej lubisz? Świderki Lubisz długo spać? Lubię Jaki jest twój najdziwniejszy sen? To, że szafa mnie zjadła Jaki obcy język znasz? Angielski Napisz coś w tym języku I love you Co to znaczy? ''Kocham Cię'' (Każdy to wie, fakt) Jeździsz na rowerze? Tak, często Jeździsz na rolkach? Rzadko Jeździsz na hulajnodze? Nie Jeździsz na deskorolce? Codziennie Ulubione miejsce wakacyjne? Morze Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Jedzenie, ubrania i nwm jeszcze co xd Lubisz chodzić do kina? Bardzo Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Na Harrym Potterze Czy lubisz czytać książki? Lubię nawet bardzo Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Harry Potter xD Jaka jest twoja ulubiona bajka? Nie oglądam bajek Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Gazeta Wyborcza xD Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Fryzjerką Jakie masz hobby? Rysowanie O czym marzysz? O znalezieniu przyjaciółki która mnie nie zawiedzie Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. 1. Rodzina 2. Moje zwierzęta 3. Dach nad głową Wymień 4swoje wady. 1. Jestem ciekawska 2. Mam słabą pamięć 3. Jestem (trochę) uzależniona 4. nie pamiętam Wymień 4 swoje zalety. 1. Rzadko się denerwuję 2. Dochowuje tajemnicy 3. Wybaczam błędy 4. Ładnie rysuje Co cię denerwuje? Ludzie, którzy zabraniają innym czegoś, a sami to robią. Czego się boisz? Ciemności Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Sobota Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Poniedziałku Jaką porę roku najbardziej lubisz? Lato (a kto nie lubi lata?) Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jesień, bo wtedy wszystko jest takie ponure... Jaki jest twój ulubiony numer? 1 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 13 Dziękuję za przeczytanie.
Ja mam na imię Kuba I ja uwielbiam październik chociaż, że jest ponury. Dlaczego uwielbam październik? Ponieważ w tym miesiącu mam urodziny xD